Nips naps

Blogiyhteistyö (sisältää alennuskoodin!)

Istahdin taas pitkästä aikaa ihanaisen Johannan tuttuun tuoliin, kun kuontaloni oli päässyt venähtämään ihan ylipitkäksi. Minulla ei ollut sen kummempia toiveita uuden kampauksen suhteen, mitä nyt jotain pinnauksia olin tehnyt kauneus-boardiini Pinterestissä. Ajatuksissa oli selvästi lyhyempi malli ja vaaleita, rennosti maalailtuja raitoja. Johanna ymmärsi yskän välittömästi, tapansa mukaan.

Ennen

tukka

Jälkeen

tukka2 copy

Viime kerralla vielä vähän himmailtiin tukan mitan suhteen, mutta nyt päätettiin napsaista ihan kunnon polkka. Hiukset olivat ehtineet kasvaa ihan ylipitkiksi: tällä tukan paksuudella (ohuudella) tuo vanha mitta alkoi olla jo turhan hankala. Sitä oli jo aikalailla mahdotonta saada näyttämään ryhdikkäältä aukinaisena. Ponnarin toki saa näppärästi sutaistua takaraivolle ja muutkin kampaukset luonnistuvat, mutta käytännössä minut näkee vain ja ainoastaan siinä iänikuisessa ponnarissa. Lyhyemmän mallin saa kunnon mömmöillä ryhdikkääksi ja se näyttää skarpilta.

Synnytys sai hiukseni putoilemaan, katkeilemaan ja muutenkin ränsistymään, mutta karvanlähtö loppui onneksi ennen kuin koko tukka oli tiessään. Sen jälkeen hormonit kohtelivatkin päänahkaani ilmeisen hyvin, sillä huomasimme kampaamon tuoliin istuessani, että hiukseni ovat yllättäen tosi hyvässä ja kiiltävässä kunnossa. Verrattuna aiemman kampaamokäyntipostauksen ennen-kuvaan ero on melkoinen, eikö? No, tukan hyvästä kunnosta huolimatta muutos alkoi olla tervetullut. Väri oli taas lipsahtanut turhankin punaisen puolelle ja tosiaan siitä pituudesta sai tällä kertaa katkaista ihan kunnolla.

tukka3 copy tukka4 copytukka7 co tukka5

Ah, tämä väri on niin täydellinen! Tukkaan tehtiin ainoastaan kahta eriväristä raitaa eli tuo tyven ruskea on ihan ikioma värini. Tätä on nyt superhelppo ylläpitää, sillä mitään tyvikasvuja tukassa ei tule näkymään. Tuota vaaleaa pitäisi vain muistaa välillä kirkastella jollain keltaisuutta ja punaisuutta pois taittavilla shampoilla. Jossakin vaiheessa haaveilin tummemmasta ruskeasta kuin oma värini, mutta arvostan kuitenkin tukassani ennen kaikkea helppoutta. Tällaiselle kauneusasioissa laiskahkolle mutta kiireiselle äiti-ihmiselle on tärkeää, ettei kampaajalle tarvitse kiirehtiä pian uudestaan, kun tyvikasvu paistaa kilometrin päähän.

tukka6 copy

tukka8 copy

Sipen tukan väri on muuten myös aika hieno, eikö? Tuollainen aito vaaleanruskea kelpaisi itsellenikin.

ALENNUSKOODI JOHANNALLE

Johanna on ollut pitkään luottokampaajani ja olen ollut aina niin tyytyväinen hänen kädenjälkeensä, että käyn tällä lahjakkaalla nuorella naisella varmasti koko ikäni. Jotkut ovat varmasti jo lukeneet kaikki ylistyslauluni kampaajalleni (vanhoja tukkapostauksia esim täällä, täällä ja täällä), mutta uusille lukijoille tiedoksi: tykkään Johannasta erityisen paljon, sillä hän kuuntelee aina tarkkaan toiveeni eikä tee mitään omin päin. Hänellä on kuitenkin myös vahvoja omia visioita, trendien tuntemusta, värisilmää ja hän on superhuolellinen työssään. Lisäksi hän väkertää upeita (letti)kampauksia (tsekkaa Johannan Instagram-tili!). Ehdin jo hiukan pelästyä, kun Johanna kertoi vaihtavansa kampaamoa, mutta onneksi kyseessä on vain muutto kaupungin sisällä. Tai itse asiassa Punavuoren sisällä. Johanna työskentelee siis lokakuusta lähtien Saxcéssa Tarkk’ampujankadulla.

Johanna halusi tarjota Mutsien lukijoille 20 prosentin alennuksen loka-marraskuussa tehtyihin värjäyksiin (sisältää myös leikkauksen). Jos siis olet uutta väriä (tai ihanaa luottokampaajaa) vailla, varaa äkkiä aikasi TÄÄLLÄ ja syötä viimeisessä kohdassa lisätiedot/erityistoiveet-kohtaan koodi MUTSIE20 ja saat alennuksen käynnilläsi. Muista valita työntekijäksi Johanna, sillä koodi on voimassa vain hänelle. Ajan voi varata toki myös soittamalla 040 187 8987. Ilmoittaudu lukijakseni ja saat Johannalta alennuksen.

Ihania kampaamohetkiä ja uusia hiustyylejä muillekin! ♥

5 Comment

  1. Oot aivan upea näissä uustukka-kuvissa <3

  2. Mistä tämä ihana neuletakki!!?

    1. se on & other storiesista 🙂

      1. Kiitti😘

  3. Ihana malli- ja vau tota sun omaa hiustenväriä!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.