Kuulumisia

Kulunut syys on ollut paras naismuistiin. Kelit ovat hellineet ja mukavaa tekemistä riittänyt. Kun iskä on töissä, kipaisen cappuccinon lähitienoon ainoasta kahvilasta ja istuksin tytön kanssa leikkipuistossa. Eilen touhotimme ukin kanssa kotipihassa: ukki hakkasi polttopuita, minä haravoin ja tyttö liikutteli lehtiä pienillä muovisilla kottikärryillään. Iltaisin naputtelen blogitekstejä ja tyttö lähtee isänsä kanssa naapuriin parhaan ystävänsä luo. Hauska sattuma, että Jaakon joukkuekaveri asuu aivan nykyisen majapaikkamme aka anoppilan naapurissa ja hänellä on Sipen kanssa samanikäinen tyttö. Nauratti aika paljon, kun lätkäjätkät lähtivät ensimmäisen kerran yhdessä kävelylle tyttärineen ja samanlaisine Stokken rattaineen.

toppaliivi8

Yritän ottaa tästä viimeisestä kuukaudesta kotiäitinä kaiken irti, vaikka töihin onkin mukava palata. Minusta kotona lapsen kanssa vietetty aika ei ole mennyt mitenkään älyttömän nopeasti, mutta nyt päivät kyllä tuntuvat hupenevan käsistä, kun töihin paluu lähestyy. Kävin toissapäivänä työpaikalla sopimassa käytännön asioista ja paikan päällä tuntui kuin en olisi edes ollut poissa. Mielenkiintoista nähdä, miten uusi arki alkaa rullata. Armonaikaa on onneksi vielä marraskuu, kun Jaakko on kotona. Sen jälkeen on vasta tosi kyseessä, kun päälle puskevat molempien vanhempien työaikataulut ja tytön päivähoitokuljetukset. Joka tapauksessa tämä elämänmuutos on nyt aivan positiivinen ja odotettu juttu – uskon, että kaikki menee hyvin.

toppaliivi toppaliivi2 toppaliivi3 toppalivi5

Toppaliivi Lindex (saatu)

Paita Zara

Kengät Gulliver

Pipo KappAhl

Lapaset Lapin-tuliaiset

Ihanaa viikonloppua! ♥

1 Comment

  1. Tämä syksy on kyllä ollut mukavan aurinkoinen ja lämmin! On ollut ihana ulkoilla taaperon kanssa.
    Minäkin uskon, että töiden ja päivähoidon aloitus sujuu teillä hyvin 🙂 Teidän Sipe vaikuttaa reippaalta tytöltä!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.