Rescue-päivä!

Tänään lauantaina the place to be on ehdottomasti Suvilahden Kattilahalli, missä järjestetään eläinadoptiotapahtuma Rescue-päivä kello 12-18. Tapahtuman tarkoituksena on tehdä eläinadoptiot tutuksi lemmikistä haaveileville ja ylipäätään aiheesta kiinnostuneille. Rescue-päivässä kerätään tietysti myös varoja rescue-eläimille: kaikki tapahtuman tuotot menevät lyhentämättömänä mukana oleville järjestöille.

joo
Kattilahallissa on päivän aikana aika huikeaa ohjelmaa, muun muassa  Ivana Helsingin uuden malliston maailman ensi-ilta! Uutta rescue-teemaista mallistoa esittelevät tunnetut eläinten ystävät ja kuulemma myös rescue-koirat pääsevät lavalle omassa muotinäytöksessään. Tapahtumassa esiintyvät Hanna Pakarinen sekä Eva & Manu!.

Paikalla on reilu 20 suomalaista järjestöä, jotka hoitavat kotimaisia ja ulkomaisia eläinadoptioita ulkomailta Suomeen sekä auttavat eläimiä kohdemaissa. Eläinlääkärit ja koirakouluttajat antavat vinkkejä rescue-eläimen hankintaa suunnitteleville. 


Rescue-päivän ohjelma:

Klo 12 Tapahtuma alkaa
Klo 13 Rescue-koirien muotinäytös by Yappy Fashion
Klo 14 Hanna Pakarinen esiintyy
Klo 15 Eva & Manu esiintyy
Klo 16 Rescue-koirien muotinäytös by Hurtta
Klo 16.30 Ivana Helsinki ”Animal rights” -muotinäytös
Klo 17.30 Prima Pet Premium on stage
Klo 18 Tapahtuma päättyy

Rescue-päivä on maksuton tapahtuma, mutta jokainen paikalle tulija voi antaa vapaaehtoisen sisäänpääsymaksun tai osallistua valitsemallaan summalla rescue-eläinten ruokakeräykseen paikan päällä.

Nähdään Kattilahallissa!

bileet2Kuvissa meidän perheen rescue-koiria 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.