Sinisissä

Sunnuntaina juhlittiin Sipen serkun synttäreitä ja värikoodiksi valikoitui näemmä vähän vahingossa sininen. Otin culottes-housutrendin omakseni heti, kun se joskus pari vuotta sitten (?) saapui ja nyt en ole vähään aikaan tykännyt oikein muita pöksyjä käyttääkään. Talveksi täytyy hankkia jotkut culotteseihin sopivat kengät, koska en ole valmis luopumaan lempparihousuistani talveksikaan. Myös tuon ysäriltä tutun mummokenkätrendin otin mielelläni vastaan – ovat muuten aika täydelliset jalassa!

noaan

nooansynttärit1nooansynttärit3nooansyttärit5

Löysin Zarasta viikonloppuna kauan metsästämäni täydellisen feikkinahkarotsin: istuu kuin nappi ja on pitkä malliltaan. Pakkohankinta!

nooansynttärit2 nooansynttärit6Oma asu:

Takki, kengät ja korvikset Zara

Housut Mango

Tytön asu:

Neuletakki ja mekko Lindex (saatu)

Sukkahousut H&M

Kengät Lindex

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.