TBAF2016

Viimein vähän tunnelmia perjantaisesta The Blog Awards Finland 2016 -gaalasta, missä palkittiin monien eri aihealueiden bloggaajia ja vloggaajia. Gaala on saanut paljon kehuja siitä, kuinka hienosti se on järjestetty ja minunkin täytyy yhtyä ylistyskuoroon. Tila on kaunis, ruoka erinomaista, ihmiset upeita ja mahtava ilotulitus kruunaa koko illan.

blogawards15

En oikein osannut etukäteen jännittää ehdokkaana olleen siskoni puolesta, mutta kun voittajan julkistus lähestyi, alkoivat polvet tutista. Toivoin niin älyttömän paljon, että laadukasta blogia päivittävä ja superlahjakas siskoni saisi viimein tällaista tunnustusta työstään. Kun Tuija Pehkonen huudahti lavalta Erikan blogin nimen, aloin täristä ja kyyneleet kihosivat silmiin! Erika on niin ansainnut voittonsa, vaikka tietysti olenkin jäävi sanomaan.

blogawards9

blogawards10

blogawards8blogawards11

The_Blog_Awards_Finland_2016_52A1221-600x900 The_Blog_Awards_Finland_2016_52A1576-600x900

blogawards1 blogawards2

Ilotulitusta seurattiin A-lehtien talon valtavista ikkunoista. Ja olipa muuten hienoa! En itse välitä seurata paukutusta ulkona, sillä olen vähän ääniherkkä ja muutenkin ilotulitteet vähän pelottavat. Sisällä ilotulitusta oli turvallista ja kaikin puolin mukavaa seurata ja koko show’n kruunasi mahtipontinen musiikki.

The_Blog_Awards_Finland_2016_52A2406-900x600 blogawards3 blogawards4 blogawards5The_Blog_Awards_Finland_2016_52A1279-600x900 blogawards6The_Blog_Awards_Finland_2016_MG_9805-600x900blogawards7 blogawards13blogawards19blogawards12 blogawards14 blogawards16 blogawards17blogawards21 blogawards18 blogawards20 blogawards22

Jaakko Parkkali voitti tuplasti: hän sai Tube-kategorian parhaan tulokkaan palkinnon sekä Yleisön suosikki -palkinnon. Olen vieläkin aivan äimistynyt siitä fanituskulttuurista, joka näihin nuoriin tubettajiin liittyy. Kun saavuimme juhlapaikalle, A-lehtien konttorin ulkopuolella oli nuoria faneja kuikuilemassa paikalle saapuvia Tubesta tuttuja idoleitaan. Suuren maailman meininkiä, jota me bloggaajat emme kyllä koskaan ole saaneet osaksemme 😀

blogawards23 blogawards24

Ihan hiukan hihitytti, kun kävin läpi näitä ottamiani kuvia. Karoliina poseeraa tyytyväisenä Paras muotiblogi -pysti kädessään. Mietin, olikohan Jenni toisaalla kuvattuna Paras perheblogi -palkinnon kanssa, mutta kuulemma tätä erhettä ei ehtinyt käydä. Molemmat kuitenkin veivät vahingossa vaihtuneet pystinsä koteihinsa.

BlogAwards2016_78-900x600

The Blog Awards -vesileimatut kuvat: A-lehdet Oy. Kuvaajat Paula Virta ja Petri Mulari.

1 Comment

  1. Katja/Optimismiajaenergiaa says: Vastaa

    En ole tajunnut että olette siskoksia! 🙂 Oikea tyyppi vei kyllä kauneusblogivoiton! Meillähän oli vähän samanhenkiset asut gaalassa. 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.