Paras aika pukeutua

Täytyykin ihan pistää muistiin: syksy 2016 on lemppariaikaani pukeutumisen suhteen. En muista, koska viimeksi olisin ollut näin vapaa asukriiseistä ja tyytyväinen ajankohtaisimpiin trendeihin ja omaan vaatekaappiini. Samoja tyylejä voi käyttää tilanteessa kuin tilanteessa. Näiden asukuvien korkeavyötäröisissä, ryhdikkäissä culotteseissa olen istunut jo kahdet työillalliset, mutta yhtä hyvin voisin vetäistä ne jalkaani vaikka kahville ystävän kanssa lähtiessäni. Tylppäkärkiset ja -korkoiset, hiukan korkeampivartiset nilkkurit näyttävät jälleen freeseiltä. Olen ihan päätä pahkaa ihastunut noihin Mangosta tilaamiini kenkiin: kaunis kullanvärinen solki tekee niistä näyttävät.

stokkeasustokkeasu5

Näitä Mangon nilkkureita saa tilattua Mangon omien sivujen lisäksi Booztilta (TÄÄLTÄ). Tilasin itse Mangosta, sillä Booztilta kokoni oli loppu (nyt näyttäisi taas olevan kokovalikoimaa). Mangon palautukset ovat vähän hankalia, joten suosisin tuota Booztin 30 päivän palautusaikaa ja ilmaista palautusta. Nuo housut muuten löytyvät myös Booztilta (TÄÄLTÄ).

stokkeasu2stokkeasu4 stokkeasu3

Takki Lindex

Housut Mango (nämä)

Kengät Mango (nämä)

Huivi Vero Moda (saatu)

Korvikset Mango

Laukku Balenciaga

postaus sisältää mainoslinkkejä

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.