Valon juhlaa

Huh, mikä viikonloppu takana: lähdimme Harjavaltaan ja minä pääsin juhlimaan syntymäpäiviäni hiukan etukäteen lauantaina, kun suuntasimme tyttöjen kanssa Kokemäen Seuratalolle Oktoberkesteille. Soittokuntamusiikkia, erikoisoluita, sata kertaa raikanut Ein Prosit, kiliseviä tuoppeja, tanssivia ihmisiä Oktoberfest-asuissaan ja niin pois päin.

Kälätimme ystävien kanssa kuin viimeistä päivää autossa matkalla Harjavallasta Kokemäelle. Tytöt kertoivat kuuntelevansa iltaisin äänikirjoja ja kutovansa. Jotkut nauroivat, että olemmepa ihan mammautuneita. Minä älähdin, että mitä vielä, tässähän olemme juuri jättäneet lapset isovanhemmilleen ja olemme matkalla juhlimaan. ”Niin, pikkukaupungin seuratalolle kuuntelemaan soittokuntamusiikkia”, kuului takapenkiltä. Ja olihan se aika random tapa viettää viikonloppua, mutta minusta on hauska kokea ystävien kanssa erilaisia juttuja. Ja olipa muuten hauskaa, kotiin könyttiin vasta joskus aamuyön tunteina.

Lähden nyt vielä keräilemään itseäni ja itkemään, kun olen jälleen vuoden vanhempi (31 mittarissa tänään, boom). Katselkaa sillä välin torstaina otettuja otoksia Linnanmäen Valokarnevaaleilta, jotka ovat jo ohi. Onneksi ehdimme tänä vuonna käydä. Oktoberkesteiltä ei valitettavasti ole muuta kuvamateriaalia kuin häröjä snappeja.

lintsi10

lintsi7

Lintsi1 lintsi2 Lintsi3 lintsi4 lintsi5 lintsi6 lintsi8 lintsi9 lintsi11 lintsi12 lintsi13 lintsi14 lintsi15 lintsi16 lintsi17

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.