Työvaatekaapin päivitys

Palaan huomenna töihin (iik!) ja olen melkoi luottavainen vaatekaappini suhteen työvaatteiden osalta. Olen onnistunut aika hyvin kokoamaan garderoobiini tuotteita, joita on helppo yhdistellä keskenään ja joista pidän. Simppeleitä linjoja, ajattomia vaatteita, laadukkaita matskuja ja asiallisia tyylejä. Joitakin hankintoja pitäisi kuitenkin vielä tehdä talveksi.

Toisaalta nyt ja ylipäätään syksyisin on helppo pukeutua. Itse olen panostanut laadukkaisiin neuleisiin, jotka voi pukea vaikka suorien mustien housujen tai hameen kanssa. Hame- ja culottes-kautta voi pidentää kaivamalla mustat paksut sukkahousut kaapin perukoilta. Myös ihanat neulemekot pelastavat asukriiseiltä syksyisin. Ne voi pukea paksujen sukkiksien ja lempinilkkureiden kanssa ja jos kokonaisuus tuntuu tylsältä, sitä voi piristää näyttävillä korviksilla. Hyvä alkutalven työtyyli on sellainen, jota voi helposti päivittää hitusen juhlavammaksi korkkareilla ja huulipunalla pikkujouluihin ja after workeille.

Boozt.com pidensi Mid Season Salen tämän päivän iltaan asti ja tarjoaa lisäksi 10 prosentin lisäalennuksen aletuotteista. Lisäale päättyy keskiyöllä ja sen koodi on NOW10. Tarjous on voimassa, kun ostaa vähintään 59 eurolla. Tässä olisi siis itsellekin hyvä tilaisuus täydentää vaikkapa sitä työvaatekaappia. Keräilin alle joitakin suosikkejani naisten designer salen puolelta. (Alekoodi pätee myös lasten ja miesten puolella.)

BOOZTALENNUS

Gannin sininen TAKKI // B&O Playn KUULOKKEET // Cheap Mondayn COLLEGEPAITA // Tiger of Swedenin LOMPAKKO // Tiger of Swedenin musta BLEISERI // Backin harmaa HAME // Filippa K:n tummansiniset HOUSUT // Calvin Kleinin vaaleansininen LAUKKU // J. Lindbergin beiget HOUSUT // Wolfordin SUKKAHOUSUT // Rebecca Minkoffin KIILTONAHKAKENGÄT // By Malene Birgerin RANNEKORU // Filippa K:n sininen KAULUSPAITA // Tiger of Swedenin NILKKURIT //

booztalennus3

J. Lindbergin beige vyöllinen TAKKI // Ivylee Copenhagenin mustat NILKKURIT // Designers Remixin HUIVI // Jewlscph:n KORU // Ray-Banin AURINKOLASIT // Backin NEULEMEKKO // Diesel Womanin leveälahkeiset FARKUT // Coccinellen LAUKKU // Won Hundredin mustat HOUSUT // Cheap Mondayn valkoinen KAULUSPAITA // By Malene Birgerin TENNARIT // Backin musta NEULE // Carvela Kurt Geigerin GLITTERNILKKURIT // MSGM:n beige TAKKI 

 

postaus sisältää mainoslinkkejä

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.