Ideakoru 2.0

Joku saattoi ehkä bongata eilisestä asupostauksesta näyttävät pallokorvikset, jotka ovat äidin pajan uutukaiset. Kuvasimme Johannan kanssa ja hänkin ihastui korviksiin niin paljon, että lainasi niitä omiin kuviinsa. Tämäntyyppisillä linjakkailla mutta näyttävillä korviksilla on superhelppo päivittää talvenharmaita neuleasuja vähän tyylikkäämmiksi. Huomasimme Johannan kanssa muutenkin käyttävämme juuri nyt tosi paljon korviksia. Piristävät niin helposti asua kuin asua. Kannattaa etsiskellä niitä omia lempparikorviksia!

Ideakorulla on muuten uudistuneet nettisivut, joilla tilauksiakin on helpompi tehdä. Käy ihmeessä tutustumassa. Voisin järjestää piakkoin Ideakoru-arvontaa, jos ja kun kiinnostusta löytynee?

ideakorumutsie5

kuva johanna piispa

4 Comment

  1. Oi, arvonta pystyyn! Ideakorulla on ihania koruja! Olen lapsen syntyessä tilannut ihanan Lantti rannekorun äidiltäsi 🙂

  2. Lanttikorua olen ihaillut jo pitkään, tosi nätti ja ajaton

  3. Elviirass says: Vastaa

    Ihanat korvikset! Onkohan ne kovin painavat? Arvonta kiinnostaisi kovasti 🙂

  4. Kannatetaan arvontaa! Nuo korvikset ovat upeat, ihailinkin niitä teidän kummankin postauksissa. Minulla on Ideakorulta jo muistona omista häistä itselleni ja kaasolleni tilaamat ihanat rannerenkaat. Kovassa käytössä ovat 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.