Instagram-noita halloween-juhlissa

Olimme tänään kamujemme järkkäämissä halloween-pirskeissä. Juhlat oli suunnattu lapsille, joten mitään megakauheita asuja kekkereissä ei nähty. Rakastan itse teemabileitä, mutta nyt en oikein ennättänyt miettiä asuani etukäteen. Nappasin eilen Tigerista mukaan muutaman euron peruukin ja kukkapannan ja päätin olla aika randomisti kliseiseen Instagram-meikkiin pynttäytynyt tyyppi, ehkäpä jonkinnäköinen noita, kun heitin ylle vähän pitsiä ja sametti-chokerin. Jaakko taas kaivoi varastonperukoilta vanhan Top Gun -asun, jonka ostin taannoin eBaysta elokuva-aiheisiin vappunaamiaisiin. Tytölle taas löytyi kirppikseltä eurolla keijukaisasu siipineen.

Tarkoitukseni oli vetää Instagram-meikki contouringeineen ja korostuksineen sekä megapaksuine kulmineen aivan överiksi, mutta eipä tuota yritystäni ainakaan noista kuvista ihan taida huomata. Kukkapanta on vähän kuin se snappifiltteri, hiffaatteko? 😀 Kulmatkin näyttivät ihan naurettavilta vielä peiliin katsoessani, mutta kuvassa ne näyttävät jopa ihan ookoilta. Tai sitten olen vain niin tottunut alati paksuntuvaan kulmatrendiin. Luulen muuten, että joskus parinkymmenen vuoden päästä nauramme tätä contouring-hysteriaa, ylimeikattuja kulmia, kapeiksi sudittuja neniä ja yli maalattuja mattahuulia yhtä paljon kuin jotain räikeitä kasarimeikkejä nyt.

Suunnittelimme jo Johannan kanssa, että vuoden päästä olisi ihan pakko järjestää aikuisten halloween-bileet, jonne voisi panostaa ihan kympillä oikeasti pelottavaan asukokonaisuuteen. Himottaisi aika paljon kehitellä jokin todella hieno halloween-meikki ja lähteä bailaamaan.

halloween11

halloween1 halloween2 halloween9halloween3 halloween4halloween8 halloween5 halloween10

Seuraa blogiani Facebookissa ja Bloglovinissa! Instagram ja Snapchat: irenenaakka

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.