Nähdään Perhepäivässä?

Huomio etenkin satakuntalaiset lukijani!

perhepäiväharjavalta

Launtaina 26. marraskuuta lello 10- 14 Harjavallan liikunta- ja uimahallilla tapahtuu! Siellä nimittäin vietetään perhepäivää, jonne mekin olemme suuntaamassa. Tapahtuman avaa Lapsiasiavaltuutettu Tuomas Kurttila ja päivän teemana on toimiva arki. Paikalla ovat myös Mimin ja Kukun sekä Herra Hakkarainen, jotka ovat ilmeisen kovassa huudossa perheiden pienimpien keskuudessa. Tapahtumassa on myös mahdollisuus tutustua erilaisiin harrastusmahdollisuuksiin, Satakunnan toimijoiden tarjontaan sekä tehdä pieniä ostoksia eri näytteilleasettajilta. Tapahtumaan on vapaa pääsy!

perhepäivä perhepäivä2

Vinkkaanpa samaan syssyyn uudelleen toisesta kiinnostavasta harjavaltalaisesta tapahtumasta: 22. marraskuuta nimittäin avautuu Emil Cedercreutzin museossa Harjavallan maa- ja kotitalousnaiset ry:n 80-vuotisjuhlanäyttely Aarteita lasten vaatekaapeista ja lelulaatikoista. Näyttelyssä on esillä lasten vaatteita ja leluja eri vuosikymmeniltä. Oma äitinikin on tuonne joitakin vaatteita ja tavaroita vienyt esille enkä malta odottaa koko näyttelyn kiertämistä. Näyttely on avoinna 22. tammikuuta asti. Tosi harmillista, ettei museo näyttäisi olevan auki lauantaina, joten kauempaa Perhepäivään tulevat eivät voi samalla käydä tsekkaamassa näyttelyä. Ajattelimme itse käydä näyttelyssä sitten sunnuntaina 27. marraskuuta, jolloin museo on auki kello 16 asti.

Nähdäänhän Perhepäivässä?

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.