Joululahjalista

Olen tehnyt pikku hiljaa sisustushankintoja uuteen kotiin hyödyntämällä erilaisia alennuskoodeja ja nyt plakkarissa ovat jo esimerkiksi matto, pari valaisinta, sängyn pääty, helmalakana ja supernäppärä oveen kiinnitettävä kenkähylly. Myös jouluksi toivon tarpeellisiä kodin tavaroita, sillä millekään muulle ei ole nyt tarvetta. Ihan pakkohankintoja ovat ainakin samettiverhot ja pellavalakanat. Voisin tehdä suuren osan sisustushankinnoista Elloksella, sillä harvemmissa paikoissa on niin ajankohtaisia ja kauniita tuotteita, jotka eivät kuitenkaan maksa maltaita. Alla muutamia must have -juttuja.

elloskollaasi

samettiverhot // pellavalakanat //  vihreät ruukut //  matto // kukkaruukku // pöytävalaisin // tuoksutikut // paperipussit

Voimassa olevat alekoodit:

40% ALENNUSTA KALLEIMMASTA TUOTTEESTA + SÄÄSTÄT TOIMITUSKULUT. Edut koskevat uuden asiakkaan uutta tilausta Elloksen valikoimasta (viimeisimmästä tilauksestasi on kulunut yli 2 vuotta). Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Pienin toimitettava tilaus on 25 euroa. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Edut ovat voimassa 31.12.2016 asti, ja ne voi käyttää vain kerran. Säästät normaalipaketin toimituskulut (norm. 5,20) kun tilaat nyt. Tili- ja laskuasiakkaan toimitusmaksu ilman toimituskuluja 0,-/tilaus, käteisasiakkaan 2,90/tilaus. Etuja ei voi yhdistää muihin alennuksiin ja tilaajaetuihin, ale- ja kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin.

Koodilla 345403 saat 30 % alennusta kalleimmasta tuotteesta! Etu koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennus on voimassa 30.12.2016 asti ja sen voi käyttää vain kerran. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin ja tilaajaetuihin, ale- ja kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Guest Designer -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin.

Koodilla 345728 saat 50 % alennusta tuotteista, joissa on merkintä: POISTOMYYNTI! Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee tuotteita, joissa on merkintä POISTOMYYNTI. Alennus on voimassa 30.11.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin, tilaajaetuihin tai kampanjahintaisiin tuoteisiin.

WINTER DEAL: 20% alennusta valikoiduista tuotteista. Koskee myös tuotemerkkejä. Alennus koskee tuotteita, joissa on merkintä Kampanjahinta. Alennus on voimassa niin kauan kuin tuotteita riittää, kuitenkin vain 20.11.2016 asti.

postaus sisältää tuotelinkkejä

2 Comment

  1. Elloksella on kyllä tosi kivoja juttuja nykyään! Ja melko hyvä valikoimakin 🙂 Nättejä värejä tuossa kollaasissa.

  2. Moi!

    Oletko miettinyt, että tekisit itsellesi sellaisen blogiin upotettavan lahjalistan ? Suomalainen wishsimply julkaisi sellainen jonkin aikaa sitten. Ohessa linkki siihen https://wordpress.org/plugins/wishsimply/

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.