Miniloma ihan kaksin

Aika ihanaa: pääsemme nyt viimein käyttämään viimekeväiseltä Haikon vierailultamme saamani lahjakortin. Otamme nimittäin Jaakon kanssa pienen irtioton arjesta ja lähdemme huomenna Haikkoon yhdeksi yöksi. Tyttö jää isovanhempiensa kanssa kotiin.

haikko30

Saimme vielä Imperial-huoneen, johon ihastuin aivan päätä pahkaa pressivierailullamme. Halusin ehdottomasti kartanon puolelle yöksi. Olen elämäni aikana yöpynyt erilaisissa hotelleissa, joista osa on ollut mitäänsanomattomia massapaikkoja persoonattomine huoneineen. Kartanossa on oikeasti sielua ja tunnelmaa, ihan huippua päästä sinne yöpymään!

Ajattelin, että otamme nyt kaiken irti tästä pienestä hemmottelulomastamme: lilluttelemme spassa itsemme ihan rusinoiksi, otamme hieronnat ja ehkä jotkin muutkin hoidot. Tekisi mieli varata hemmotteluhuone, ottaa siellä kylpy ja tilata ammeenreunalle skumppaa, mutta siinä olisi kaikkiineen ehkä vähän turhan tyyris setti. Illallispöydän jo varasin ja kuolailin kartanoravintolan menuja jo etukäteen.

Jaakko haluaisi ottaa Huippukylmä-hoidon ja vitsit kun itsekin haluaisin. Imetän kuitenkin edelleen ja saisin saletisti rintatulehduksen, jos minut ensin jäädytetään ja sen jälkeen koko ilta, yö ja aamu menevät vielä imettämättä.

haikko8

Erika kokeili keväisellä vierailullamme Huippukylmää ja oli sen jälkeen ihan kananlihalla koko loppupäivän. Olisipa ollut kiinnostavaa tietää, miltä tuo jäädyttäminen todella tuntuu.

haikko14

 Kuten sanoin, aika ihanaa!

1 Comment

  1. Oi, ihanaa luksusta lapsiperhearkeen! Nauttikaa!
    Täytyy myöntää, että olen hieman kade 🙂 Voi, kun mekin miehen kanssa pääsisimme joskus minilomalle kahdestaan!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.