Mustan viikonlopun parhaat tärpit

Sisäinen tarjoushaukkani myhäilee näin Black Friday – Cyber Monday -pitkänä viikonloppuna tyytyväisyyttään ja tekee kaikki suunnitellut ostokset alennusmyynneiltä. Ostoslistalla uuteen kotiin olisi ainakin telkkari, Xbox, pesutorni ja sänky patjoineen. Tytölle taas pitäisi hankkia se toppahaalari. Joululahjahankinnatkin kannattaisi ilman muuta tehdä nyt hyviä alennuksia kyttäillen. Missasin alen alkurysäykset, kun olimme Haikossa ja matkasimme sieltä suoraan tänne Harjavaltaan, mutta onneksi monet alennukset ovat voimassa koko viikonlopun ja Cyber Mondayna saattaa tulla jotain uuttakin aleen. Keräilin teille teemoittain kivoja alejuttuja eri nettikaupoista.

Vaatteet

Booztilla on niin valtava valikoima, että siellä selaillessa tulee usein runsaudenpula. Viihdyn siellä kuitenkin aina alejen aikaan ja  kyttäilen etenkin designers-puolta. Erityisesti RayBan, Rebecca Minkoff, Stella McCartney Lingerie, Tiger of Sweden, Filippa K, Kurt Geiger ja Ganni kiinnostavat – kunhan hintoja on alennettu kunnolla. Kaikki Booztin naisten aletuotteet löydät TÄÄLTÄ. Tsekkaa myös miesten ja lasten aletuotteet.

kollaasi5

RayBanin aurinkolasit // Kurt Geigerin sandaalit // Filippa K:n villaneule // Love Moschinon kollari // Marimekon clutch // Stella McCartney Lingerien rintaliivit // Filippa K:n nilkkurit // Filippa K:n laukku

Sisustus

Ei liene epäselvää, että Ellos on suosikkinettikauppani sisustuskamojen suhteen. Elloksen aleissa kiinnostavat erityisesti ihanan Bloomingvillen tuotteet. Elloksella vietetään myös Cyber Mondayta: tsekkaa alennetut kamat TÄÄLTÄ.

kollaasi2

Littlephantin koristetyyny // Bloomingvillen aterimet // Bloomingvillen pöytävalaisin // Himlan torkkupeitto // Gantin kylpypyyhe

Lastentuotteet

Lekmer taas on laajan valikoimansa ansiosta lempparikauppani, kun etsin tytölle vaatetta tai lastenhuoneen sisustustavaroita. Lekmerin mustan viikonlopun aleprosentit ovat parhaassa tapauksessa jopa 70. Lisäksi tilaukselleen saa ilmaisen toimituksen koodilla: BLACK16FI. Kaikki mustan viikonlopun alekamat löydät TÄÄLTÄ.

kollaasi4

Ticket To Heavenin sininen haalari // Didriksonin vaaleanpunainen haalari // Reiman violetti haalari

Kauneus

Eleven.fissä saa 20 prosentin alennuksen kaikista tuotteista, kun tilaus ylittää 50 euroa. Alennusprosentti kohoaa 30 prosenttiin, kun tilaat yli 200 eurolla. Alennukset ovat voimassa koko viikonlopun. TÄÄLTÄ löydät tuotteet, jotka ovat peräti 50 prosentin alennuksessa. Keräsin alle omat suosikkituotteeni, joita hamstraan alesta. Näitä ilman en suostuisi elämään.

kollaasi

Lumene Nude Perfection -meikkivoide // NYX Liqued Suede -huulipunat  //  Beautyblender nude // Lumene True Mystic -ripsiväri

postaus sisältää mainoslinkkejä

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.