Loputtomien kylmien väreiden päivä

Huh, eilen oli ihan älytön päivä. Siihen kuului loputtomia kylmiä väreitä, polvia tutisuttavaa jännitystä ja ilon kyyneleitä. Kälyni Maija nähtiin Linnan juhlissa ja kaikki sujui ihan epätodellisen hyvin. Ei mitään ongelmia, ei kiirettä eikä edes hiertäviä uusia kenkiä.

maija3

Kuva Matti Matikainen / Iltalehti

Kun sain kotoa töihin viestin, että Maijan poikaystävä, Team Rokan toiminnanjohtaja Toni oli polvistunut Maijan eteen juuri ennen lähtöä Linnaan, harmittelin kyyneleitä pyyhkien, etten ollut paikalla näkemässä ikimuistoista hetkeä. Pian muistin kuitenkin, että itsenäisyyspäivä on kyllä paras päivä olla iltapäivälehden toimituksessa. Porukkaa on paljon ja kaikki säntäilevät ympäriinsä, jakavat tehtäviä ja tunnelma on sähköisen odottava. Minun ja Tyyli.comin Miljan viestiketju täyttyi melkoista vauhtia kättelyn ajan, kun pommittimme toisiamme ensireaktioilla vieraiden puvuista. Itse huokailin erityisesti Elina Kiikon, Susanna Rissasen ja Jaana Pelkosen tyylejä.

maija2

Nagualin norsukoru on aivan mieletön! Ihanaa, että syy Maijan ja Tonin Linna-kutsuun saatiin tuotua tällä tavalla juhlatyylissä esiin. Koru täydensi upeasti Teemu Muurimäen Afrikka-henkistä luomusta.

maijaa

Kuvista näkyykin, että Erikan loihtima meikki onnistui aivan nappiin! Erika kirjoitteli aiheesta omaan blogiinsa tarkemmin. Maija kertoi, että meikkiä tultiin ihan kehumaan kesken juhlahumun. Joku kehujista olikin tiennyt Erikan blogin. Erika ei ole aiemmin oikein tykännyt tehdä muiden meikkejä, koska on kokenut, että osaa meikata vain itseään, mutta tämä nyt viimeistään todistaa siskon aiemmat mielteet vääriksi, vai mitä? Maija tosin on myös aika unelma meikattava: nuo kulmat ja luusto! Voisin oikeasti syyllistyä johonkin rikokseen, jos saisin nuo kulmat ja poskipäät omaan pärstääni 😀

Kannattaa tutustua Team Rokan uusiin kotisivuihin ja esimerkiksi tähän tiimin toiminnasta kertovaan juttuun. En oikeasti edes itse tiennyt, millaisiin vaaroihin tämä omaan perheeseeni kuuluva kaksikko on Tansanian-reissullaan joutunut. Siinä on jokaiselle ajattelemisen aihetta, että jotkut ovat valmiita tekemään tästä maailmasta paremman paikan jopa oman henkensä uhalla.

1 Comment

  1. Tuo puku on kyllä älyttömän kaunis! Ja toki nainen muutenkin 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.