Lämpöpussit alessa!

Oli ihan pakko tulla nopsasti vinkkaamaan sattumalta bongaamastani lämpöpussialesta. Selailin Lekmeriltä mahdollisia joululahjoja ja huomasin, että Carenan lämpöpussit ovat lyhyen aikaa peräti 80 prosentin alessa. Fårö Lux -malli irtoaa siis naurettavalla 17,90 euron hinnalla. Tilasin itse about vuosi sitten Lekmeriltä Elodie Detailsin lämpöpussin ja se on ollut tosi hyvä, mutta olen kuullut että nuo Carenan pussit ajavat niin ikään asiansa. Lekmerillä näyttäisi olevan tosiaan nyt joku lyhyt kamppis muissakin lämpöpusseissa, kun myös SimpleWorldin pussit ovat 77 prossan alessa. Osassa Elodie Detailsin pusseista näyttäisi olevan 30 prossan alelappu.

Olen ennenkin useasti sanonut pussin olevan ihan must have -juttu lapsiperheessä. Pussukassa saa hyvät unet kevyissä vaatteissa pitkälle syksyyn ja pakkasillakaan ei tarvitse pukea ylle tuhatta kerrosta. Nyt lämpöpussi on aika ajankohtainen, joten kannattaa harkita tilaamista, kun halvalla saa. Tuo mega-alennus näyttäisi olevan voimassa vain lyhyen aikaa, tällä hetkellä aikaa on enää vajaa 20 tuntia.

carenalämpopussi

Carena Fårö Lux -lämpussit (valkoinen, musta ja vaaleanpunainen) // Carena Fårö Trend -lämpöpussi (harmaa) // SimpleWorld-lämpöpussi (hopea)

postaus sisältää mainoslinkkejä

2 Comment

  1. Kiitos mahtavasta vinkistä. Lämpöpussi on nyt tilattu, huippu hintaan. 🙂

  2. Kiitos ihan tuhannesti vinkistä!! Parin viikon tauon jälkeen osuin sun blogiin just oikeeseen aikaan, tarjousta oli 40minuuttia jäljellä 😀

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.