Kehuttu pusero

Luonnosten kätköistä löytyi yksi asukuvasetti Harjavallan taannoisesta reissulta. Ostin tuon pitsipuseron H&M:n alennuksesta joskus aikoja sitten, joten siinä mielessä on vähän epäreilua sitä teille hehkuttaa. Ajattelin kuitenkin muistuttaa, että pitsivaatteiden kohdalla (kuten muidenkin) kannattaa vilkaista sinne pesulappuun: mistä materiaalista/materiaaleista tuote on tehty? Monet pitsipaidat ovat keinokuiduista tehtyjä, halvannäköisiä rättejä, joista singahtelee irti pieniä kuminauhoja. Jopa oikeasti kalliit pitsivaatteet saattavat olla sataprosenttista polyesteria, mitä nyt valikoimaa vähän selasin.  Ei hyvä. Tuo H&M-löytöni on 65 prosenttisesti puuvillaa, tuntuu päällä hyvältä ja näyttää upealta! Olen saanut siitä nyt kosolti kehuja ja muistuttanut kehujiakin kyttäämään tuota puuvillaa matskulistalta.

museo3museo1museo4

Pusero H&M

Hame Zara

Kengät Mango

Korvikset Ideakoru

2 Comment

  1. Miten siinä lego arvonnassa kävi?? Ketkä voittivat?

    1. Äh, voi ei, huomasinkin etten missään sivulauseessakaan ole muistanut mainita, että arvonta tosiaan suoritettiin ja voittajille ilmoitettiin!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.