Kuulumisia

Meikäläisellä on viime aikoina ollut taas vaihteeksi kädet täynnä hommia, joten pikainen kuulumispäivitys kännykuvilla höystettynä lienee paikallaan. Olen siis taas joulukuun ollut enemmän ja vähemmän kotona, kun Sipen perhepäivähoito alkaa vasta tammikuussa. Olen haalunut työvuoron sieltä täältä, lähinnä viikonlopuilta ja tehnyt sen verran töitä, mitä tytön päiväunilta olen ehtinyt. Yhden työvuoron verran tunteja pystyn haalimaan viikossa kasaan, kun typy vetelee sikeitä ulkosalla.

kolla2

Kävimme talolla, missä alkaa näyttää siltä, että pääsemme tosiaan reilun kuukauden kuluttua muuttamaan. Aika uskomatona! Emme olleet vielä nähneet tuota makuuhuoneen lasiseinää ja Jaakko koitti lähtiessämme varovasti ehdottaa, josko makuuhuone siirrettäisiinkin työhuoneeseen ja lasiseinäisestä huoneesta tulisikin työhuone. Tai että ainakaan hän ei sitten suostu nukkumaan ikkunan puolella sänkyä 😀 Saa nähdä, mitä tehdään, sillä voi olla meikäläiselläkin menee pupu pöksyyn tuon korkeanpaikankammoisen painajaisen aka makuuhuoneemme suhteen. Mutta onhan se ihan megahieno, siitä ei pääse mihinkään!

kolla1

Innostuin leipomaan pipareita ensimmäistä kertaa vuosikausiin ja jopa panostamaan hiukan niiden koristeluun. Aloin himoita sellaista sokerikuorrutekynää, jolla voisi tehdä pienen pientä hennatatskamaista piipperrystä pipareiden pinnalle. // Teimme myös ekaa kertaa quesadilloja ja lätyt katosivat parempiin suihin alta aikayksikön. Ananassalsa korianterilla maustettuna, just nyt en keksi mitään parempaa.

kolla3

Löysin Jaakon isyyspakkaukseen ostamani lasten aurinkolasit ja olivat muuten juuri nyt aivan passelit. Aloin tietysti heti haaveilla talvilomasta jossain lämmössä…nuo kuvan kiharat saivat muuten paljon kehuja. Erika teki ne suoristusraudalla, joka taitaa edelleen olla paras vempele ihanien kiharoiden tekemiseen, vaikka markkinoilla on jos jonkinlaista kiharrusvärkkiä. // Olimme ihanan ystäväni babyshowereilla ja saimme yllätettyä juhlakalun aivan täysin.

kolla4

Kerroinkin jo aiemmin, etten Jaakko ensin ”ihan” lämmennyt idealleni Flos-valaisimesta. Eräs Flosista viehättynyt työkaverini meni muuten Facebookissa lupaamaan, että hän tulee vaihtamaan valaisimen lamput, kun palavat. Tämä muistetaan! // Ihastelin myös tuota meikkipeiliä H&M:n Beauty-osastolla joululahjaostoksilla Jumbossa. Ihan pakko saada pukeutumishuoneeseen! Ebayssa samanmoisia on vaikka millä mitalla ja hintaa on reilu parisataa.

kollavika

Niin se vain on Gugguu vienyt meikäläisenkin sydämen sen verran pahasti, että oli ihan pakko käydä brändin pop-up-outlet-myynnissä tänään. Vannotin kuitenkin itseäni, etten ala päivystää hurmoksen vallassa netissä uusia mallistoja. Outleteissa sen sijaan käyn jatkossakin mielelläni! Mukaan tarttuivat tällä kert nuo supersuloiset kaksiväriset leggarit ja iiiihana tupsuhuppupipo. Tuo toinen kuva on muuten Sipen ihan itse ottama, kävi kähveltämässä puhelimen ja oli onnistunut räpeltämään kameran päälle. Ihan hieno tuotekuva 😀

2 Comment

  1. Ihana pipo!
    Minkä kokoisena ostit? Onko ihan sopiva?

    1. Haha, no pihinä ostin lapsparalle 2-4 ikäisille tarkoitetun pipon 😀 onhan tuo iso, mutta ajaa asiansa. Ja mikä tärkeintä, ajaa asiansa parhaassa tapauksessa vielä monta vuotta! 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.