Viime viime hetken lahjavinkki

Enää yksi yö jouluun! Minäkin odotan joulua enemmän kuin pitkään aikaan: menemme koko jouluksi Harjavaltaan ja minä jään maalle välipäiviksikin.

Halusin tulla vielä muistuttamaan aineettomasta lahjasta, jonka voit hankkia vielä ihan viime hetkellä. Vaikka vielä lisäksi jonkun joululahjaan tai vaikkapa kortiksi paketin kylkeen. Animalian sivuilta on mahdollisuus ostaa erilaisia aineettomia lahjoja. Esimerkiksi Tarhaton tulevaisuus -lahjalla tuet järjestön tärkeää työtä turkiseläinten puolesta. Kivunhoitoa-lahjalla tuet tuotantoeläinten hyvinvointia. Mahdollisuus laiduntaa -lahjalla taas tuet nautojen hyvinvointa. Lahjoja on muitakin, käyt katsomassa kaikki tästä ja anna lahjaksi jotakin tärkeää.

aineetonlahja

Kiitos!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.