Lahjaksi klassinen kello (ota alekoodi talteen!)

yhteistyössä daniel wellington, sisältää alekoodin

danielwellington1

joulu5

Jaakon joululahjakokonaisuuteen kuului tosiaan vielä Daniel Wellingtonilta saatu kello. Annoin miehelle valkotauluisen DW-kellon, hopeanvärisillä yksityiskohdilla ja konjakinvärisellä nahkarannekkeella joskus muinoin syntymäpäivälahjaksi, mutta tuo lähti pitkäkyntisten matkaan kesäisessä asuntomurrossa.
Olin jo ehtinyt sopia Daniel Wellingtonin kanssa tästä yhteistyöstä, kun Jaakko ilmoitti tilanneensa viimein itse DW-kellon vaaleanruskealla nahkarannekkeella varastetun tilalle. Ilmoitus tuli onneksi sen verran ajoissa, että ehdin vaihtaa uuden kellon väriä ja päätinkin ottaa sitten ihan eri värimaailmoista olevan kellon. Jakella on nyt sitten konjakinvärisen hopeareunuksisen kellonsa lisäksi mustapohjainen kello, jossa on musta nahkaranneke ja kullanväriset yksityiskohdat. Taitaa tuokin olla mieleen, kun hankkimani kello on tainnut joulun jälkeen valikoitua ranteeseen jopa useammin kuin ruskea kaverinsa.
Alekoodi!
Daniel Wellington halusi tarjota lukijoilleni alennuskoodin, joka on voimassa tammikuun 30. päivään asti. Koodilla IRENE saat siis Daniel Wellingtonin nettikaupasta 15 prosentin alennuksen kaikesta. Kellon toimitus Suomeen on ilmainen.
joulu1
joulu3

danielwellington2

Näissä kahdessa DW-kellossa on muuten sekin hyvä puoli, että saatan ehkä kähveltää toisen omaan käyttööni aika ajoin. Nuo miesten mallit sopivat muutenkin mielestäni paremmin omaan ranteeseeni. Minusta kellossa saa olla kunnolla kokoa ja ne naisten mallit ovat ainakin minun ranteeseeni ehkä turhankin siroja. En ole itse yhtään tottunut käyttämään kelloa ja jos sellaisen ranteestani löytää, se on siinä ihan vain asusteena. Nuo DW:n kellot ovat minusta kauniita, klassisia ja simppeleitä, ei mitään turhia krumeluureja.

danielwellington4

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.