Kirppishaukka

Tein viikonloppuna aivan ihastuttavan Facebook-kirppislöydön: kaksi koivunväristä wieniläistuolia parilla kympillä. Facebookissa kirppislöydöistä tulee, jos mahdollista, vieläkin voimakkaampi voittajafiilis kuin irl-kirppislöydöstä. Siellä täytyy nimittäin usein olla täsmälleen oikeaan aikaan paikalla tehdäkseen parhaimmat löydöt. Itse satuin avaamaan Facen kännykällä taaperon nukahdettua illalla juuri passeliin aikaan ja sattumalta myyjä oli juuri silloin päättänyt painaa ilmoituksensa julkaisunappulaa. Tein ostopäätöksen sekunneissa (koska hinta) ja heti varaukseni jälkeen alkoi jonoa sitten kerääntyäkin. Yksi epätoivojonokin sinne tuli 😀

uusiauusia3

No, nyt on sitten tuolit, mutta pöytä puuttuu edelleen. Uskon kuitenkin, ettei pöytää tarvitse enää kauan odotella. Toiselle puolelle pöytää ostan pidemmän penkin, wieniläistuoleja kun tosiaan on vain kaksi kappaletta.

uusia6

Kodissamme on muutenkin tosi paljon kirppislöytöjä ja muutamia huonekaluja juuri Face-kirppiksiltä. Täytyy esitellä ne oikein erikseen sitten, kun saan viimein paikat kondikseen. Edelleen otan vain tällaisia tylsiä lähiksiä, koska paikat ovat tosiaan edelleenkin ihan hujan hajan. Joka puolella lojuu Ikea-kasseja, jotka pitäisi viedä kirppikselle/lumppukeräykseen/varastoon/säilytyshuonekaluun, jota meillä ei vielä ole. Pläää! Kaaoksen keskellä asuminen alkaa toden totta ahdistaa.

Huomenna ajattelin muuten kuvata teille Minun päiväni -postauksen! En ole ihan varma, koska olen sellaisen viimeksi tehnyt – joskus ihan tytön vauva-aikana (?) Olkaa siis kuulolla!

uusia5

uusia4uusia7uusia2

4 Comment

  1. Toi smaragdin värinen seinä on upea, tosi raikas.
    Ja hei: olen ajatellut jo kauan itsekseni, että tän blogin lisäksi myös sun Tyyli.com kirjoitukset on i-h-a-n-i-a!
    Sulla on persoonallinen tyyli ilmaista itseäsi, sen tunnistaa heti ensi lauseista alkaen. Oot mulle sellainen hyvän mielen toimittaja. Oot yksi niistä harvoista toimittajista, kenen en koe millään tavoin mollaavan muita, mässäilevän esimerkiksi epäonnistuneilla asuvalinnoilla tai kylvävän muutenkaan negatiivisia viboja… Kiitos siitä! Tekstejäsi on ilo lukea. 🙂

    1. Voi kiitos kehuista, lämmittivät mieltä enemmän kuin arvaatkaan!

  2. Heippa!

    Ihastelen täällä teidän kaapistojen vetimiä! Mistä mahtaa olla hankittu? Etsin juurikin samanlaisia kodinhoitohuoneeseen kunhan remontti etenee siihen pisteeseen, että säilytyskalusteita saa alkaa kokomamaan..

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.