Vetimet vaihtoon

Tuunailin tänään vähän Facebook-kirppikseltä ostamaani Ikean Hemnes-kenkäkaappia. Kyttäsin tuota kyseistä kaappia pitkään kirppareilla ja kun joku viimein sitä tarjosi, varasin sen oikopäätä. Visioni oli alusta asti vaihtaa mustat vetimet erilaisiin, jotta kaappi vastaisi enemmän omaa makuani ja näyttäisi vähän vähemmän siltä samalta Hemnesiltä, jota löytynee ainakin joka toisesta suomalaiskodista. Pinterestissä suosiossa ovat tuunatut Hemnesit nahkavetimillä, mutta en kokenut niitä ihan omaan tyyliin sopiviksi, vaikka harkitsinkin sellaisia.

Ebaysta tilaamani messinginväriset vetimet tulivat hiljattain ja sain ne tänään vaihdettua. Mitäs pidätte?

Ennen:

hemnes7

Jälkeen:

hemnes6

Alalaatikon toinen vedin jäi tyhmästi yläasentoon, kun otin kuvaa, mutta sivuuttakaa se 🙂

hemnes1 Vetimiä vaihtamalla saa muutenkin vaihdettua näppärästi huonekalujen ilmettä. Olen vaihtanut vetimet jo keittiön ja kodinhoitohuoneen kaappeihin (keittiöfirmalla ei ollut meille sopivia, joten tilasin ne eri paikasta) ja yöpöytiin. Täytyy esitellä ne vielä erikseen!

hemnes3 hemnes4 hemnes5

hemnes2

Huomatkaa myös upea lyijykynäteos lattialla!

Ihanaa viikonloppua!

6 Comment

  1. Wau upealta näyttää! Muutti ihanasti tuon lipaston ilmettä!

  2. Hieno, tykkään! Meiltä muuten löytyy ihan samanlaisia taideteoksia, jopa taiteilijan omasta ihosta kuulakärkikynällä tehtynä. Ehdittiinpä kerran sellainen sutaista äidin käsivarteenkin 😂

  3. Sana upea kuvaa parhaiten mustakin tuota koko lopputulosta 💛 Meillä tuossa lipastossa alumiiniset viistot pikkunupit.

  4. Susanna says: Vastaa

    Ihan super magee! 🙂 Ihan ku koko lipasto olis eri!

  5. Pystytkö antaan linkin näihin vetimiin, tai kertoa, millä hakusanoilla etsit niitä eBaysta. 😀 Mulla on haussa vetimet lipastoon, joka maalattiin juuri, mutta en jostain syystä löydä eBaysta mitään tarpeeksi minimalistista ja tyylikästä.

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.