Melkein design-pöytä

Tadaa, meillä on vihdoinkin ruokapöytä. Olin oikeasti hermostua toden teolla, kun sopivaa ei tuntunut löytyvän mistään. Kiitos kuitenkin Googlen, keksin ratkaisun pöytäpulmaan.

Kerroinkin, että harkitsin jossakin vaiheessa pöytälevyksi Iki-levyä, jota kävin kyselemässä Starkista. Sain tarjouksen, jossa pelkän pöytälevyn hinnaksi kerrottiin lähemmäs 1200 euroa (!) ja toimitusajaksi kolme viikkoa. Huhhui. Tähän vielä pöydänjalat päälle.

Googlailin lisää ja löysin lahtelaisen Murtoraja Oy:n, joka leikkaa vaneria asiakkaan toivomaan mittaan. Kyselin heiltä, millainen materiaali kävisi ruokapöydäksi ja he ehdottivat melamiinilla pinnoitettua koivuvaneria. Sellaista sitten kiitos! Hinnaksi tuli 90 euroa ja toimitusaika on kahdesta kolmeen tuntiin. No okei, ei toimitusaika, mutta levyn luvattiin olla valmiina haettavaksi, kun soittaa paria tuntia ennen, kuin haluaa käydä hakemassa. Ihan mahtavaa. Jos samanlainen pöytä on hakusessa, kannattaa harkita firmaa, mutta jos olet tuli hännän alla, soita. Vastaavat välillä verkkaisesti sähköpostiin.

Pöytälevyn alle tilasin Finish Design Shopista Hay-jalat valkoisina. Nyt pöytä siis näyttää aika erehdyttävästi Hay Loop Stand -pöydältä, vaikka pöytälevy itsessään onkin ”diy”.

koivuvaneri2 koivuvaneripöytä

koivuvaneripöytä1

Hay Loop -jalat Finnish Design Shopista (TÄÄLTÄ)

Valaisin on Ellokselta. (TÄMÄ).

koivuvaneripöytä2

En voisi olla tyytyväisempä pöytään! Hölmösti mietin, sopivatko Hayn kulmikkaan jalat tuolien pyöreisiin muotoihin, mutta tietenkin sopivat. Kontrastit ovat just parasta.

koivuvaneripöytä3 koivuvaneripöytä4 koivuvaneripöytä5 koivuvaneripöytä6 koivuvaneripöytä7

(Nimikoitu Stokke Tripp Trapp saatu)

koivuvaneripöytä8

postaus sisältää mainoslinkkejä

9 Comment

 1. On kyllä nätti pöytä ja ihanat tuolit!

 2. Jennamiia says: Vastaa

  Ihana pöytä, pakko saada ittelle samanlainen! 🙂
  Minkä kokoinen pöytälevy on? 🙂

  1. se on 150 X 80 🙂

 3. Hei, laitoitteko tukiraudan pöytälevyn alle?

 4. Miten pöytälevy nyt jakselee noin puolen vuoden käytön jälkeen? 🙂

  1. Hyvin! Yhdessä kulmassa hiukan kulumaa mutta muuten moitteeton

 5. Täällä myös hakusessa nyt ruokapöytä, mutta kaupasta ei mieluista tunnu löytyvän. Kiinnostaisi kuulla kokemuksia tästä vanerilevystä vielä? 😊

 6. Päikkä says: Vastaa

  Hei! Kiinnostaisi tietää kuinka pöydän pinta on käytössä säilynyt – onko tullut kolhuja tai ottanut ruuasta väriä tai pinttynyt? Kuinka tasoa hoidetaan? Itse haaveilen samanlaisesta ja samankokoisesta 🙂 Paljonko on levyn paksuus?

 7. Hei, miten paksu tuo levy on?

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.