Kuvia viikonlopulta

…luulin ottaneeni paljon kivoja kuvia viikonloppureissulta Satakunnasta, mutta muistikortti kumiseekin melkein tyhjyyttään. En tainnutkaan ottaa kameraa käteen montakaan kertaa. Mihin meidän vieläpä pidennetty viikonloppu oikein hujahti?

Ainakin pääsin käymään parilla kirpparilla, mutta löydöt jäivät tällä kertaa tekemättä. Kävimme myös perinteen mukaan uimassa Harjavallan uimahallissa (tai muut uivat ja minä vahdin taaperoa beibialtaassa). Porin Hoplopissakin lähdimme ystäväperheen kanssa pyörähtämään. On muuten upea se Puuvillan ostari, nyt vasta kävin siellä ensimmäistä kertaa!

weekend6

Tämä mangosalsa tortillojen päälle ladottuna oli perjantai-illan hitti!

weekend1 weekend2 weekend3weekend5 Nuo omituisennäköiset letut ovat olevinaan etiopilaisia injera-leipiä. Olin taannoin vierailulla eräässä päiväkodissa ja siellä etiopialainen hoitaja tarjoili minulle tuota leipää. Se oli minusta tosi hyvää (maistui vähän ruisleivältä) ja päätin kokeilla sen tekemistä joskus itsekin. Ostin polleana teff-jauhoja Ruohonjuuresta ja luulin pyöräyttäväni tosi hyviä afrikkalaisia lettusia. No, olivathan ne ihan syötäviä, mutteivät yhtään sellaisia kuin aiemmin maistamani aidot injerat.

Nuo minun ja Jaakon paistamat letut eivät maistuneet juuri ollenkaan happamilta ja ne olivat aika kovia, eivät siis yhtään sellaisia pesusienimäisiä, jollaisia niiden kuuluisi olla. Jos joku tuntee etiopialaisen keittiön, niin saa vinkata, miten näistä saisi kunnollisia! Vai saako niistä edes hyviä, jos skippaa juuresta leipomisen ja monen päivän projektin? Minun taikinanikin oli toki sen vuorokauden muhimassa.

weekend4

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.