Kevään bucket list

To do -listallani on niin paljon kaikkea, että täytyy ihan kirjata joitakin ylös, jotta tulisi tehtyä. Tein viime kesän alussa tänne blogiin kesän bucket listin ja sain ihan hyvin ruksattua tehtyjä juttuja listaltani kesän loputtua.

kevatbucket

Jo Nesbø – Jano

Oi että, miten ihan kihelmöi, kun kuulin, että Nesbøn odotettu Harry Hole -uutuus nimeltään Jano on saapunut kauppoihin. Kävin viipymättä ostamassa opuksen itselleni ja aion lukea sen oikein nautiskellen heti, kun siihen on mahdollisuus. Saattaa tosin olla, että joudun odottamaan lomaan, sillä tämän dekkarien dekkarin arvon mukaista ei ole lukea sitä häthätää jossain työmatkabussissa. Jos uutuus on mennyt kohdaltasi ohi, esimerkiksi TÄSTÄ  voit ostaa omasi pois ja vielä alehintaan.

Pieni kevätreissu perheen kanssa

No tämä itse asiassa tapahtuukin jo ensi viikolla, kun seilaamme Gracella Turusta 24 h -risteilylle. Veikkaan, että risteilijä pitkine käytävineen ja pallomerineen saa taaperon ihan liekkeihin. Meillä on vieläpä paria astetta perushyttiä fiinimpi huone laivalla, joten emmeköhän me aikuisetkin nauti olostamme risteilijällä. Joku muukin ihana kevätretki olisi hauska tehdä: ehkä kylpyläloma lapsen kanssa?

Kevätgarderoobin uudistus

Vien läjän omia, miehen ja lapsen vaatteita kirpputorille ja annan ehkä luvan uudistaa muutamalla ajattomalla ja laadukkaalla (ja ehkä myös jollain trendikkäällä) vaatteella vaatekaappiani. Haaveilen ainakin näyttävähihaisesta puserosta, korkopistokkaista ja täydellisesti istuvista farkuista.

kevätbucket5

H&M paita // Calvin Kleins FARKUT // Mango KENGÄT

Skam

En innostunut megahypetetystä norjalaissarjasta ajatuksen tasolla yhtään, mutta halusin antaa mahdollisuuden, joten katsoin ekan jakson. En innostunut vieläkään – en sitten piirun vertaa. Sitten luin Väyrysen Hannan postauksen Skamista ja siitä, kuinka hänellä meni muutama jakso päästä mukaan hypeen. Sittemmin olen saanut todistaa niin monen kaverin höperöitymistä tähän sarjaan, että pakkohan se on katsoa vielä eteenpäin. En vain malttaisi pitää taukoa aiemmin aloittamastani Good Wifesta.

SKAM

Terassien ja parvekkeen stailaus

Uuden kotimme sisustus ei edelleenkään ole lähelläkään valmista ja puuttuvat kattovalaisimet ja verhotangot alkavat ihan toden teolla ahdistaa. Jaakolla on onneksi ensi viikolla lomaa ja ajattelin laatia hänelle listan mukavista pikkupuhteista jotka ON IHAN PAKKO olisi tosi mukava saada valmiiksi loman aikana. Sitten voisi hyvillä mielin siirtyä laittamaan kuntoon terasseja ja parveketta. Makuuhuoneestamme on käynti pienelle parvekkeelle, jonne haaveilen hankkivani riippumaton, jossa ottaa kesällä päivänokoset.

kevätbucket4

Ellos Home MATTO // Ellos Home LYHTY // Jotex BUDDHA-PATSAS // Lene Bjerren AURINKOVARJO //  Ellos Home AMPPELI // Lene Bjerre KORISTETYYNY // Jotex RIIPPUMATTO // Ikea sohvapöytä // Ellos Home JAKKARA // Ellos Home RUUKKU // Jalotakka TERASSILÄMMITIN

postaus sisältää mainoslinkkejä

3 Comment

  1. Larppis says: Vastaa

    Onneksi katsoin Skamin jo alkuvuodesta, koska mäkin oon aloittanut katsomaan Good wifea ja se on sairaan koukuttava. Mutta niin on Skamkin kun vauhtiin pääsee 😀 ihanan näköisiä ideoita terdelle sulla 🙂

  2. Kohta onneksi niin valoisaa taas ettei tarvitse lamppuja! Voit siirtää valaisin pohdinnat ainakin syksymmälle ja keskittyä muihin 💛

  3. Täälläkin odotellaan jo sitä, että pääsee laittamaan ulkotiloja nätiksi 🙂
    http://westendmum.fi

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.