Ipanaisessa myymässä!

Yhteistyössä: Ipanainen

ipanainen4

Hakaniemessä on ihan hiljattain avautunut Ipanaisen uusi myymälä. Sain antaa kirpputorille myyntiin meidän tytön vanhoja vaatteita ja pyysin mukaan myös kamuni, jolla samanikäinen tyttö kuin meillä ja joka pukee tämän aivan järisyttävän ihanasti! Olen aina aivan kateudesta vihreä, kun tämä pikku-V saapuu paikalle aivan viimeisen päälle harkitussa asukokonaisuudessa. Kannattaa siis käydä ostamassa pikkutyylitaiturille pieneksi jääneet Mini Rodinit ja muut pois! Ja tietysti myös meidän pieneltä pieneksi jäänyttä Aarrekidiä sekä Lindexin, Zaran ja Polarn O. Pyretin juttuja! Tässä postauksessa olevissa kuvissa on myyntiin meneviä vaatteita.

Meidän kamat ovat siis tiistaista alkaen viikon Ipanaisessa myynnissä!

ipanainen3ipanainen6

Kannattaa muutenkin käydä piipahtamassa Ipanaisella: kirppiskamojen lisäksi myynnissä on verkkokaupassakin myytäviä juttuja kuten äitiystuotteita, potkupyöriä, päheitä pyöräilykypäriä, kantovälineitä, ruokailuun liittyvää kamaa ja paljon muuta. Kirppisvaatteetkin ovat myymälässä kokojärjestyksessä, joten sellaista tavallista kirppistonkimista oikean koon toivossa ei tarvitse tuolla tehdä. Lisäksi myymälässä voi poiketa ihan vain levähtämässä sohvilla lapsiarjen keskellä ja juomassa kupin kahvia. Aivan ihastuttava konsepti ja myymälä on tosi kauniisti sisustustettu ja laitettu!

ipanainen2

ipanainen7

Tsekkaa Ipanaisen käytännöt muuten ehdottomasti myös, mikäli haluat itse kierrättää oman ipanasi vaatteita ja muita kamoja. Tuolla on nimittäin aika reilut toimintatavat: asiantuntevat myyjät hinnoittelevat vaatteet puolestasi, eivät ota provikkaa eivätkä lisämaksua viivakoodillisista hintalapuista. Tavara vaihtuu nopealla aikataululla, joten asiakkaita piisaa. Lisää voit lukea täältä. Tuo hinnoittelupalvelu on kyllä aivan huippu: olen itse jättänyt monesti kirppikset väliin juuri siksi, etten millään jaksaisi kaiken pesemisen ja silittämisen jälkeen vielä hinnoitellakin tuotteita, puhumattakaan myyntipöydälle asettelemisesta.

ipanainen1ipanainen5

1 Comment

  1. Veikkaan, että tuosta kaupasta tulee meikäläisten kantis, kun poika syntyy 😀

    https://faijahommia.fi/

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.