Ravintolasuositus lapsiperheille

Täytyy sanoa, että näin vilivilperitaaperon äitinä arvostan kaikista eniten ravintolassa sitä, että lapsi viihtyy siellä. Kun lapsi voi touhuta omassa leikkipaikassaan, välillä vähän kiljua ja juosta, ravintolaelämys on sata kertaa parempi kuin se, että olisimme Michelin-ravintolassa, jossa jokaista lapsen äännähdystä katsottaisiin pahalla silmällä, mutta ruoka olisi parempaa kuin missään.

ravintolaloiste14

Menimmekin pre-äitienpäiväillalliselle Ravintola Loisteeseen työkaverin suosituksesta. Leikkipaikka oli tosiaan suurin ja monipuolisin, jonka koskaan olen ravintolassa nähnyt. Saimme vielä pyynnöstä pöydän aivan leikkipaikan vierestä. Oli myös ihanaa, kun ravintola oli selvästi lapsiperheiden suosiossa, eivätkä taaperon riemunkiljahdukset edes kuuluneet muiden lapsiperheiden puheensorinan keskeltä.

Tuo Loisteen konsepti toimii myös varmasti älyttömän hyvin silloin, kun on illastamassa on monen perheen seurue ja lapset ovat vähän isompia. Hehän viihtyvät pitkän illankin keskenään leikkipaikassa pelaillen ja leikkien. Siellä oli nimittäin myös isommille lapsille Pleikkarit.

Ruoka ei ollut mitään super-fancya vaan ihan perushyvää – sopi meidän porukalle oikein hyvin, koska emme ole mitään ravintolahifistelijöitä. Taapero ei oikein malttanut syödä omaa annostaan, koska kiire leikkipaikalle oli niin kova. Hän ravasi leikkipaikan ja pöydän väliä koko ajan huutaen riemukkaasti äitiä ja mummia – olis halunnut koko ajan näyttää kaikille liukumäet, leikkikeittiöt ja leluautot.

Ja hei tietysti ne maisemat! Ihan mielettömän upeat näkymät aivan Helsingin keskustaan ja kun tarkkaan tiiraili horisonttiin, näkyipä siellä Ruotsin-laivakin. Tykkään myös funkkiksesta, joten talo ja sen sisustuskin olivan mieleen.

ravintolaloiste10

ravintolaloiste15

Ainut miinus kokemuksessa oli se, että ilmastointia ei ollut ollenkaan tai se ei toiminut. Olo oli lopulta kuin saunassa ja itse asiassa tulikin vähän kiire pois, kun kaikki alkoivat olla väsyneitä kuumuudesta. Mietin vain, jos toukokuun ensimmäiset auringonsäteet saavat paikan noin pätsiksi, millaista siellä on heinäkuussa pitkän hellejakson jälkeen! Toivottavasti ilmastointi oli vain väliaikaisesti pois päältä (?)

äitienpäivä2 ravintolaloiste1 ravintolaloiste2 ravintolaloiste3 ravintolaloiste4 ravintolaloiste5 ravintolaloiste6 ravintolaloiste7 ravintolaloiste8 ravintolaloiste9 ravintolaloiste11 ravintolaloiste12
ravintolaloiste13

Tytöllä päällä TÄMÄ Weecokselta saatu Yo Zen -mekko. Huomaa, että 10 prosentin alekoodini Weecokselle on vielä huomisen voimassa! Koodi on MUTSIE10.

postaus sisältä tuotelinkkejä

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.