Syypää mun hymyyn (+ alennuskoodi!)

 

Kaupallinen yhteistyö: Swiss clinic

swissclinic3

Saatatte ehkä miettiä, miksi näytän niin erilaiselta tämän postauksen kuvissa. Syy on se, että hampaani näkyvät. Veikkaan, että sellaiset blogikuvat, joissa hymyilen hampaat näkyvissä, voi laskea kahden käden sormilla.

Livenä en pelkää hymyillä: hammaslääkärit ovat urakoineet suoran hammasrivistöni eteen aikoinaan niin paljon, ettei minun ole tarvinnut hävetä hampaitani. Mussutin tuttia pitkälle leikki-ikään ja siitä hyvästä sain melkoisen määrän rautaa suuhuni kouluiässä.

Jostain syystä en silti halua väläyttää hymyäni kuvissa. Siskoni Erika otti tämän postauksen kuvat minusta ja kun hän vilkaisi kameran näyttöruudulta otoksiaan, hän tokaisi, että ”profiilikuvamatskua”. Sanoin automaattisesti ”ei”, vaikka jälkikäteen kuvia katsellessa tajusin, ettei ole mitään syytä olla hymyilemättä.

Hammashymy pelottaa (varsinkin kameralle ikuistettuna) monia. Syitäkin lienee useita: hampaat ovat vuosien kuluessa ja kahvin ryystämisen ja punaviinin lipittelyn lomassa kellastuneet tai tummuneet. Hampaat eivät ole suorat, ne ovat liian suuret tai liian pienet…kaikista näistä omista komplekseista huolimatta muut ihmiset toivovat näkevänsä meidät hymyilemässä. Hymy tarttuu, toisen hymy tuo pienen valonpilkahduksen omaankin päivään. Aito hymy on parasta ihmisessä.

swissclinic2

Hampaat ja hammashygienia ovat valtavan isossa roolissa ihmisten jokapäiväisessä kanssakäymisessä. Huonot hampaat voivat polkea itsetunnon todella pohjalle eikä ihme, hampaisiin kiinnitetään huomiota tavatessa toinen ihminen. Toisaalta kaunis hymy, valkoinen ja suora hammasrivistö voivat tehdä lähtemättömän vaikutuksen. Valkoisemmat hampaat ovat monen missio. Ne voi (yrittää) saavuttaa monella eri tavalla: on hammaslääkärin tekemiä kuoria, valkaisuja, valkaisevaa hammastahnaa ja kotivalkaisupaketteja. Osa keinoista on tehokkaita ja toiset ihan huuhaata.

swissclinic10

Pääsin yhteistyössä Swiss Clinicin kanssa testaamaan heidän kotivalkaisupakettiaan. Olen kuullut merkin tuotteista paljon suitsutusta, mutta varmistin ennen kampanjaan suostumista, mihin tuotteen valkaisuteho perustuu, sillä en halua kuoria hampaitani valkoisemmiksi. Esimerkiksi hiilellä tai ruokasoodalla ei kannata lähteä hankaamaan hampaita, vaikka hampaat voivatkin näyttää hetken valkoisemmilta kotikonstien jälkeen. Hammaskiilteen kanssa ei kannata lähteä pelleilemään, sitä nimittäin ei saa takaisin. Vetyperoksidi puolestaan valkaisee hammaskiilteen läpi. Swiss Clinicin Whitening System -tuotteen ainesosalistalta löytyy Hydrogen Peroxide eli vetyperoksidi.

 

swissclinic9

Siksi en ollut mitenkään yllättynyt, että tuote toimii. Omalla kohdallani huomasin tummentumien kaikonneen jo ensimmäisen valkaisukerran jälkeen. Homma toimii siis niin, että paketissa tulevat hammasmuotit muotoillaan ennen ensimmäistä käyttöä omiin hampaisiin sopiviksi. Paketissa on selkeät ohjeet, mutta varmistin vielä YouTube-videolta, että teen kaiken oikein. Muotit kastetaan ensin kuumaan veteen ja pidetään hetki pehmenneinä suussa muovautumassa sinne sopiviksi. Sen jälkeen muotit kovetetaan kylmässä vedessä.

Muotoilun jälkeen muotit ovat valmiit käyttöön. Valkaisugeeliä pursotetaan kätevästä ruiskusta muotteihin ja muotit asetetaan hampaisiin. Sitten odotellaan tunnin verran, kun geeli tekee taikojaan. Sama toistetaan niin monta kertaa, että toivottu tulos saavutetaan. Itse käytin muotteja iltaisin viikon ajan ja ovathan hampaat ihan silminnähden valkoisemmat. Käytän paljon hampaita värjääviä juomia kahvista kokikseen ja punaviiniin, joten tiedossa oli, että hampaani kaipaisivat säännöllisesti valkaisua.

swissclinic5

Swissclinicin kotivalkaisu on ehdottomasti kustannustehokkaimpia ja kätevimpiä tapoja valkaista hampaat, sillä paketti maksaa normaalisti vain 69 euroa (huomaa alekoodi postauksen lopussa), kun hammaslääkärissä valkaisusta joutuu pulittamaan satoja euroja. Kätevä siinä mielessä, että valkaisun voi tehdä kotona juuri silloin kuin itselle sopii (illalla kun lapsi on nukahtanut ja katsoisin muutenkin vain Netflixiä). En ole käynyt lääkärillä tai suuhygienistillä valkaisussa, sillä en ole malttanut tuhlata valkaisuun niin paljon ja lisäksi pelkään vihlontaa. Kotivalkaisu ei vihlonut missään vaiheessa eikä ärsyttänyt ikeniä. Se on hellävarainen, mutta kuitenkin tehokas: ruiskujen sisältämä geeli prosessoi ja liuottaa sen, mikä keltaisuuden on aiheuttanut.

Haastan itseni hymyilemään enemmän kuvissa, haasta sinäkin itsesi!

Itsevarmuutta hymyyn tuovat ilman muuta valkoisemmat hampaat. Koodilla Mutsie20 saat 20 euron alennuksen Swissclinicin Whitening System -kotivalkaisupaketista, jolloin hinnaksi jää vain 49 euroa. Koodi on voimassa 31.5 asti.

swissclinic4

 

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.