Taaperon kesävaatteet

Ajattelin, että lämpimillä keleillä taapero on helppo pukea, mutta edelleen sitä miettii harva se päivä, mikä vaatteita päivähoitoon pitäisi pakata mukaan. Kassissa on niin välikausihaalari, sadevaatteet kuin hellehattukin.

ellosihana

HELLEHATTU Elodie Details

Kesäksi pitäisi tehdä vielä joitakin täsmäostoksia. Eniten nyt kaipailen tytölle kevyitä vaatteita, jotka ovat kuitenkin pitkähihaisia ja -lahkeisia, sillä tuota upouutta ihoa kauhistuttaa altistaa auringolle.

Tarvitseekohan taapero muuten sandaaleja, mietin tänään. Entä kuinka tarkkoja ihmiset ovat lasten silmien suojaamisesta aurinkolaseilla?

Elloksella on tällä hetkellä kaikki lastenkamat miinus 25 prosenttia. Ale on voimassa kesäkuun ensimmäiseen päivään asti. Suosittelen muuten pitkähihaisen ja -lahkeisen uikkarin hankkimista, niin ei tarvitse pelätä palamista! Viime kesän Kreikan-reissulle ostamani UV-puku on onneksi vielä sopiva. Tuntuu, että kaikki ostamani vaatteet käyvät vaikka kuinka pitkään, kun ostan ne aina aivan liian suurina ja käytän niin kauan, kunnes lahkeet jäävät pohkeeseen, hehe.

ellosihanaa

Röyhelöhihainen PAITA // UIMAPUKU // vihreät SORTSIT // AURINKOLASIT // pinkki T-PAITA // YKSISARVISLEGGINSIT // harmaat COLLEGEHOUSUT // vaaleanpunainen COLLEGEPAITA // CONVERSET // Adidaksen SANDAALIT 

postaus sisältää mainoslinkkejä

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.