Viikon parhaat

Paras keikka

viikonparhaat

No paras ja ainoa, Bruno Mars maanantaina. Käyn tosi harvoin missään keikoilla tai konserteissa, festareista nyt puhumattakaan. En oikeastaan edes kuuntele musiikkia. Nuo maailmantähtien keikat tekevät silti aina suuren vaikutuksen. Pääsimme kuuntelemaan Brunoa Elisan kutsumina heidän aitioonsa Hartwallilla ja täytyy sanoa, että aitiolta keikan seuraaminen on kyllä niiiin mukavuudenhaluisen minun makuun. Aitiossa saa nauttia juomia ja pääsee käymään tarvittaessa toiletissa. Ja Bruno bändeineen oli ihana: Bruno on superkarismaattinen ja lahjakas tyyppi ja se taustaposse! Tyypit olivat siis samaan aikaan sekä taustatanssijoita että -laulajia ja kaiken päälle vielä soittivat kuka mitäkin instrumenttia: vetopasuunaa, trumpettia ja kitaraa. Ihan kreisitalentteja tulee kyllä tuolta Ameriikasta. Brunon lämppäri Anderson Paak oli muuten myös älyttömän hyvä.

viikonparhaat4

viikonparhaat0

Paras elämys

floatkallio

Kävin testaamassa Float Kalliossa kellumista lehtijuttua varten. Voitte lukea kokemuksesta lisää Ilonasta, kun juttu ilmestyy, mutta sen verran voin sanoa, että olihan se elämys. Jos jossain tosiaan voi kokea täydellisen rentoutumisen niin kelluessa pimeässä ja äänettömässä sammiossa.

Paras lahja

      viikonparhaat5

Tämä oli itse asiassa äitienpäivälahja Jaakolta, mutta listaan sen nyt tässä, sillä lahja on ollut koko ajan mielen päällä. En nimittäin ole sitä vielä lunastanut. Lahja oli siis lahjakortti Minna Parikalle! Jaakko juksasi koko äitienpäivän, että hänen aiemmin ostamansa moppi oli lahjani, mutta jekku ei kyllä mennyt läpi. Lähdimme äitienpäivänä oman äitini kanssa autolla kohti anoppilaa ja äiti löysi tuolloin pelkääjänpuolen penkiltä Parikan paperikassin, mistä taas löytyi lahjakortti. Ihan täydellinen lahja: olen nimittäin haaveillut Parikoista pitkään ja Jaakko oli selvästi laittanut ajatuksen korvan taakse. Nyt pitäisi vain keksiä, mitkä kengät kävisin liikkeestä hakemassa!

Paras uutinen

Viikon paras uutinen on kyllä yksi parhaista uutisista ikinä, mutten harmillista kyllä voi ihan vielä siitä teille hiiskua! Tiedätte kuitenkin, että jotain sellaista on tulossa, jonka vuoksi kannattaa olla kuulolla täällä meikän tontilla.

Paras sarja

viikonparhaat2

Katson edelleen tiukasti Good Wifeani, mutta poikkesin hiukan tutusta kaavastani, kun Erika käväisi yökylässä. Hän tutustutti minut Netflixin Abstraktio – Muotoilun taito -sarjaan, joka on ollut kahden jakson perusteella tosi vaikuttava. Dokumenttisarja kertoo erilaisilla design-aloilla työskentelevistä ihmisistä ja olen nyt katsonut sisustussuunnittelija Ilse Crawfordia ja valokuvaaja Platonia seuraavat jaksot. Ilsen jakson katsottuani aloin entistä kuumeisemmin etsiä hänen suunnittelemaansa Ikean Sinnerlig-sarjaa: MYY MULLE OMASI, jos omistat niitä korkkipöytiä tai sen sohvan! Sohvalle minulla ei todellakaan olisi edes paikkaa, mutta ihan sama, hankin vaikka varaston sitä varten odottamaan isompia asuintiloja.

Paras löytö

viikonparhaat3

Olen ollut taas tällä viikolla ihan hervoton kirppishaukka ja kolunnut varmaan kymmenellä eri kirppiksellä! Löytöjä olen tehnyt esittelemästäni rottinkituolista taaperon vaatteisiin ja erilaisiin koriste-esineisiin. Valkkasin tähän nyt Porista Wäiskin kirppikseltä ostamani vintage-takin, jonka nappasin ostoskoriin tulevia bailuja silmällä pitäen. Minulta puuttui statement-takki, jonka voisi heittää esimerkiksi farkkujen ja topin kaveriksi tekemään asusta mielenkiintoisemman vaikka juuri rentoihin juhliin. Ja tässä se nyt on! Huomaa suloiset helmihapsut helmassa. Esittelen muuten muita kirppislöytöjä vielä ensi viikolla omassa postauksessaan.

Tulkaa taas huomenna käymään, sillä täällä starttaa silloin arvonta, joka on taatusti mieleenne!

bruno mars -kuvat erika / nude

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.