Tervetuloa uuteen blogiin

Tervetuloa tänään auenneeseen blogiin nimeltä mutsie.fi! En ole mainostanut aiemmin muuttoani mitenkään, koska se ei vaikuta teihin vanhoihin lukijoihin oikeastaan mitenkään: teidät ohjataan vanhasta osoitteesta automaattisesti uuteen osoitteeseeni, joka siis on mutsie.fi.

Olen itse tosi innoissani muutosta, sillä rakas blogini löytyy nyt Suomen Blogimedia alta, missä majaa pitävät myös suuein osa suosikkiblogeistani, kuten Kasper Diem, Alexa Dagmar, Linda Juhola ja Mamma rimpuilee. Samojen tyyppien kanssa teen kuitenkin hommia kuin aiemminkin, sillä Bellablogeilla on sama taustatiimi kuin SBM:llakin.

Muuton myös blogiini saapuu toivottavasti myös aivan uusia lukijoita! Esittelen teille itseni tässä vaiheessa lyhyesti samalla tekstillä, mikä löytyy Suomen Blogimedian esittelysivuiltakin. Toivottavasti tutustumme myöhemmin paremminkin!

Kuka Irene ja mikä blogi?

Harjavallasta, Satakunnasta kotoisin oleva Irene työskentelee Iltalehden toimittajana muoti- ja kauneusaiheiden parissa. Irenen kollegasta tuli aviomies ja perheeseen kuuluu myös kaksivuotias tyttö. Aiemmin muotiaiheisiin blogissa keskittynyt Irene kirjoittaa nyt laajasti ja avoimesti perhe-elämään liittyvistä aiheista. Mutsie-blogissa kuvaillaan rehellisesti ja koskettavasti lapsiperhe-elämän ylä- ja alamäkiä sekä ihan tavallista arkea. Vakavien aiheiden lisäksi blogi päivittyy myös kepeämmillä jutuilla. Jo lähes kymmenen vuotta sitten muotibloggaajana aloittanut Irene sivuaa blogissaan myös muoti- ja kauneusasioita sekä sisustaa boheemilla otteella Vantaalla sijaitsevaa uudiskotiaan. 

Seuraa blogiani Facebookissa // Instagramissa 

 

4 Comment

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.