Kauneinta Poria

Olimme viime viikonloppuna Harjavallassa ja päätimme lähteä juoksuttamaan koiria Yyterin koirarannalle. Paras päätös pitkään aikaan tuon tänään (!) kymmenen vuotta täyttävän vanhuksemme kannalta, nimittäin Dino päästeli menemään kuin nuorikin koira konsanaan. Täällä pääkaupunkiseudun päässä koira pääsee harvemmin juoksemaan vapaana ja hän nauttiikin silmin nähden elämästään landella. Ja siellä hiekkarannalla etenkin mieli panna ihan ranttaliksi.

Jos koiraranta ei ole tullut tutuksi ja asut Satakunnassa, niin suosittelen lämmöllä. Ja miksei tuolla kävisi, vaikka tulisi pidemmältäkin. Lähellä on esimerkiksi sympaattisen näköinen Mäntyluodon hotelli. Ja erityisesti kiinnostaisivat Reposaaren kelluvat huvilat!

Taaperokin viihtyi rannalla. Sanomattakin selvää. Hiekkaa silmänkantamattomiin, vain hiekkalelut puuttuivat.

Dinon tarkkaa ikää ei tietenkään tiedetä, koska hänet on löydetty Malagan kadulta ja tuotu Suomeen, mutta passissa syntymäpäiväksi on merkattu 1.6.2007.

      

♥ Tältä näyttää onnellinen koira ♥

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.