Rullaten heleämpi iho!

 

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: SWISS CLINIC (SISÄLTÄÄ ALEKOODIN)

Olen alkanut ihan lähiaikoina panostaa huomattavasti enemmän ihonhoitoon kuin aiemmin. Koska a) näin kolmekymppisenä ihon hyvä kunto ei enää ole itsestään selvyys, jos se joskus on sitä ollut ja b) koska olen lukuisia ihonhoitotuotteita testanneena huomannut, että ihon hoidolla ja siihen käytetyillä tuotteilla on todellakin väliä. Kärsin edelleen ajoittain hormonaalisista iho-ongelmista (finnit, mustapäät, näkyvät ihohuokoset), mutta viime aikoina olen huomannut myös iän tuomat vaikutukset iholla.

Olen aina ollut todella tarkka siitä, että meikit pesen pois ennen nukkumaan menoa riippumatta siitä, missä nukun ja kuinka väsynyt olen. Minua ei siis ihan oikeasti tavata meikit päässä nukkumasta edes rankimmankaan bileillan päätteeksi. Toisaalta olen muutoin saattanut laiminlyödä ihon hoidon enkä ole välttämättä jaksanut pestä kasvoja aamuisin, en ole ottanut a-vitamiinia sisältävää yövoidetta enkä silmänympärysvoidetta ihonhoitorutiineihini mukaan, vaikka todellakin pitäisi.

Nyt on kuitenkin eri ääni kellossa ja keskityn tiukasti siihen, että erityisesti kasvojen iho voisi mahdollisimman hyvin. Ei ole yhdentekevää, mitä tuotteita etenkin kasvoillesi läträät ja millä konsteilla muuten hoidat ihoa.

Sain Swiss Clinicin kanssa tehdyn yhteistyön tiimoilta testattavaksi brändin Skin Renewal -paketin eli palkitun, laajalti kehutun ja kovasti pidetyn Skin Rollerin ja Rejuvenating Serumin ja jäin odotetusti heti koukkuun. Skin Rollerin teho perustuu 540 pienenpieneen mikroneulaan, jotka tekevät ihoon tuhansia pieniä mikrokanavia. Nämä syntyneet kanavat yhdistettynä tehokkaisiin ihonhoitotuotteisiin saavat aikaan ihon luonnollisen paranemisprosessin. Rullauksen jälkeen ihoon sanotaan imeytyvän jopa  300 prosenttia enemmän seerumia tai geeliä.

 

Itse en osaa sanoa prosenteista, mutta tuon paremman imeytymisen voi huomata ihan käytännössä itsekin. Minulla on hyvin öljyinen iho, mutta nenän alueelle kerääntyvät mustapäät kertovat kuitenkin pintakuivuudesta. Siksi olen alkanut panostaa ihon riittävään kosteutukseen ja käytän usein öisin todella tujua yönaamiota. Naamio tuntuu normaalisti iholla vielä aamullakin, mutta käytettyäni ennen sen laittamista Skin Rolleria, naamio oli imeytynyt yön aikana niin hyvin, että iho tuntui normaalin kuivalta. Seuraavalla kerralla laitoin naamiota hiukan enemmän, koska tiesin että rullailu saa sen imeytymään ihan huomattavasti tehokkaammin.

Tuollainen konkreettinen huomio tuotteen toimivuudesta houkuttaa käyttämään sitä säännöllisesti. Lisäksi rullailu on itse asiassa aika kivaa. Pikkiriikkiset neulat tuntuvat kyllä iholla, mutta rullan käyttäminen ei satu vaan tuntuu ihan rentouttavalta. Voin sanoa, että ihoni voi paremmin kuin pitkiin aikoihin nyt, kun olen todella ottanut aikaa sen hoitamiseen enkä ole laiminlyönyt päivittäisiä ihonhoitorutiineja.

Skin Roller -ihorulla sopii oikeastaan ihan kaikille: se lupaa lisätä ihon kollageenintuotantoa ja parantaa verenkiertoa. Eli se kannattaa ottaa avuksi estämään ihon ikääntymistä. Siitä voivat hyötyä kuitenkin myös esimerkiksi aknesta, mustapäistä ja aknearvista kärsivä. Ihorulla stimuloi uuden sidekudoksen ja uusien ihosolujen syntymistä, mikä silottaa epätasaisuuksia. Ja vaikkei ikääntynyt tai rasvainen iho kuvailisi ihoasi, ihorullaa voi käyttää ihan vain ihon heleyttämiseen, vaikkei mitään varsinaista iho-ongelmaa olisikaan.

Rejuvenating Serum taas lupaa rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa sekä kiihdyttää kollaagenin tuotantoa. Geeli stimuloi kehon makrofageja eli kehon immuunipuolustuksen valkoisia verisoluja ja sitä kautta uuden ihon syntymistä. Seerumi on dermatologisesti testattu ja hajustamaton.

Näin se toimii:

♥ Käsiteltävä ihoalue puhdistetaan ensin huolellisesti.

♥ Skin Rolleria rullataan sitten kevyesti painaen edestakaisin muutaman minuutin ajan eri suuntiin, jotta mikrokanavia syntyy eri paikkoihin.

♥ Iholle levitetään heti käsittelyn jälkeen Rejuvenating Serum -voide.

♥ Ihorulla desinfioidaan heti käsittelyn jälkeen Sanitizing Sprayllä (spray ei kuulu pakkaukseen, joten se kannattaa tilata erikseen!)

♥ Käsittely toistetaan ensin päivittäin 5-7 päivän ajan, jonka jälkeen ihon annetaan levätä yhtä pitkään. Sen jälkeen hoito aloitetaan uudelleen.

Hoito kannattaa tehdä illalla, koska se saa ihon herkästi punottamaan. Ja yöllä ihonhoitotuotteet saavat rauhassa imeytyä.

Alekoodi!

Skin Renewal -paketti eli ihorulla ja seerumi maksaa normaalisti 99 euroa, mutta koodilla Mutsie15, saat paketista 15 prosentin alennuksen. Jos siis olet haaveillut rullan ostamisesta tai innostuit tämän postauksen myötä, kannattaa käyttää alekoodi hyväksi!

 

11 Comment

 1. Kesälaidun says: Vastaa

  Hellurei ja onnea kauniista uudesta blogipohjasta, tykkään! En tiedä oletko itse tai muut huomannut, että ruutu ikäänkuin liikkuu itsestään 10-20sek välein ylös ja alaspäin? Aattelimpa laittaa siten viestiä että ehkä kyseessä on jonkinmoinen bugi; kun migreenipotilaana en tämmöisen takia haluaisi jättää lukematta näin kivaa blogia 🙂

  1. Apua! Kuulostaa pahalta. Selvitän! Kiitos, kun kerroit.

 2. Joo, mulla sama juttu!

 3. Ex-rullaaja says: Vastaa

  Mulla ruutu toimii moitteettomasti.
  Mutta tuo rulla kylläkään ei, ihan huuhaata.;) Hukkaan mennyt ne rahat.

  1. Joo nyt pitäisi blogin toimia kunnolla 🙂 harmi kuulla, ettei sinulla ole rulla toiminut. Etkö huomannut, että voiteet ja seerumit olisi imeytyneet paremmin? Minusta se oli aika selkeä ero tavanomaiseen ihonhoitoon 🙂

 4. Oliko sulla 0,2 vai 0,5mm neulat?

  1. 0,2!

 5. Leila Aho says: Vastaa

  wishiltä saa tilaamalla rullan kahteen euroseen. tilasin eri pituisilla piikeillä varustettuina niitä muutaman. en kyllä usko tuohon 0,2 tai 0,5 piikkeihin. niitä saa tilaamalla pitempiäkin ja toimii 🙂

 6. Pysytään faktoissa says: Vastaa

  Laajentuneet ihohuokoset ei ole hormonaalinen ongelma kuten kirjoitat. Ihohuokosten koko tulee syntymälahjana, joten isohuokoisesta ihosta ei oikeastaan voi päästä kokonaan eroon, mutta niiden kokoa voi jonkin verran pienentää hoidolla ja kosmetiikalla.

  Mainostekstejä (jollainen kirjoituksesi on) julkaistaessa pitäisi olla erityisen tarkka faktoista.

  1. En ole ihonhoidon asiantuntija ja sen lukijani toki tietävät. Sen verran tiedän, että hormonit vaikuttavat talin muodostumiseen, mikä taas voi aiheuttaa mustapäitä, jotka taas laajentavat ihohuokosia.

 7. 6pvää rullailin ja seerumin laitto, mutta tuli kipeitä finnefinnejä vaikka olen jo yli 50v. Nyt pidän breikin ruokailusta ja yritän uudelleen😊 ei muita muutoksia….ei koskaan nuorempanakaan ollut finnejä ja onkohan se seerumin joka tekee näitä? Desinfioin joka käytön jälkeen rulliksen.

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.