Taaperon asu, jonka haluaisin kopioida

Torstaita! Pahoittelut niille, jotka eilen tulitte blogiin ja se oli alhaalla. Pieniä teknisiä ongelmia näin uuden blogin alkutaipaleilla, mutta niistä on nyt päästy toistaiseksi. Minua on töiden lisäksi pitänyt kiireisenä lauantaina koittavat tuparit. Hiukan stressailen aina järkkäämiäni kekkereitä, mutta odotan kyllä innolla, että pääsen hiukan relaamaan ihanassa porukassa täällä kotona! Tässä härdellissä olen unohtanut arpoa Ideakoru-arvonnan voittajan, mutta teenkin sen nyt heti … arpaonni suosi tällä kertaa nimimerkillä JSL kommentoinutta lukijaa. Laitan sinulle meiliä!

Heitän tähän kehiin muistikortille muhimaan jääneet taaperoasukuvat hetkeltä, jolloin lapsella oli sellainen asu, jonka olisin voinut itsekin pukea päälleni. Haluaisin ihan tosi kovasti päivittää vaatekaappia täydellisellä parilla loafereita, mutta toistaiseksi tässä taloudessa on sellaiset vain yhdellä, nimittäin kaksivuotiaalla. Löysin nuo joskus viime syksynä kirpputorilta ja itse asiassa koko asu on 2nd handia. Tuon supersoman ruutupaitulin ostin joltain kirppiskierrokseltani, enkä edes muista miltä kirpparilta, kun niiden koluamisesta on tullut ykkösharrastukseni. Röyhelöhousut puolestaan ovat taaperon mummon hiljattainen kirppisostos.

Ihana kesäasu ♥ kunpa nyt vain ne kesäkelit taas tulisivat hellimään!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.