Mitä alesta kannattaa ostaa?

Oletteko tehneet hyviä alelöytöjä? Itse teen alennusmyynneillä yleensä ihan täsmäiskuja tuotteisiin, joita todella tarvitsen. Mietin, selailen inspiraatiokuvia ja merkkaan ylös etukäteen, mitä toimivasta vaatekaapista puuttuu, niin tytön kuin omastanikin. Saatan seistä vaatehuoneemme keskellä, tuijotella vaatteita ja miettiä: tuo lähtee kirpparille eikä tuokaan nyt toimi enää, mitä tarvitsen, että voisin käyttää tuota useammin, mitä tarvitsen, ettei asukriisi iske niin usein…

Mietin myös tulevaa syksyä ja talvea: mitä silloin tarvitaan? Kalliit takit ja muut ulkovaatteet kannattaa ostaa nyt, kun ne ovat alessa.

Alesta kannattaa tietysti myös shoppailla vähän luksuksempia juttuja, joita ei täyteen hintaan raaskisi ostaa, mutta joita kuitenkin vähän tekisi mieli. Esimerkiksi Booztilla on nyt aika hyviä aleja sellaisilta hiukan eksklusiivisemmilta merkeiltä kuin Ralph Lauren, Hilfiger ja Calvin Klein. Muun muassa näitä löytyy nyt alesta:

Tommy Hilfigerin sininen KOLLARIPAITA // Little Marc Jacobsin kultaiset TENNARIT // Calvin Kleinin UIMAPUKU // Ralph Lauren Kidsin SAAPPAAT // Ralph Lauren Kidsin TRENSSI // Ralph Lauren Kidsin hopeiset TENNARIT // Tommy Hilfigerin BOMBERI // Ralph Lauren Kidsin valkoiset TENNARIT // Ralph Lauren Kidsin pinkki T-PAITA

Itse tykkään pukea tytön vähän lapsekkaammin kuin tuon yllä olevan kollaasin merkkijuttuihin (paitsi nuo Marc Jacobsin tennarit haluannn). Siksi tykkään tosi paljon esimerkiksi Molon vaatteista, joita meillä on muutamia. Niissä on aina hauskoja, vähän erilaisia kuoseja, kuten jäätelöpalloja, kaktuksia ja kookoksia. Muun muassa näitä Molon vaatteita löytyy Booztin lastenvaatealesta.

KOOKOSLEGGARIT // JOUTSENLEGGARIT // PUPUPAITA // POOLO // JÄTSKIHAME // TYLLIHAME // SUKKAHOUSUT // REPPU

POSTAUS SISÄLTÄÄ MAINOSLINKKEJÄ

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.