Ihana kesäkuu

Vietimme juhannusta kotona Harjavallassa ja ihan mukavasti onnistuin olemaan tekemättä mitään ihmeempiä. Kuvia piti ottaa, kun kädessä oli niin hyvä (laina)kamera ja linssi, joita en oikein osaa käyttää, mutta se ei estänyt räpsimästä. Jaakko taas lainasi dronea, millä tehtiin Naakan tilan Facebook-sivuille hieno ilmakuvavideo.

Viimeisin mielipiteeni on se, että kesäkuu on lempikuukauteni. Juhannusruusu lempikukkani ja uusi peruna lempiruokani. En jaksa edes valittaa sateista, koska on vain niin ihanaa, että luonto on ylimmässä loistossaan. (Tässä välissä kävin pelastamassa lapsenrattaat ihan yhtäkkiä alkaneelta sateelta). Yritän muistaa nuuhkia syreenintuoksuista ilmaa ja ihastella kauneimpia kukkia. Tienpientareet ovat ihan villiintyneitä ja pelkään koko ajan, että joku tulee niittämään kauniit lupiinit ja muut kukkaset kotimme ohi vievän tien pientareelta.

  

5 Comment

  1. Lupiinien niittäminen on itse asiassa tärkeä juttu, kukan kauniista ulkonäöstä huolimatta. Ne kun vievät jopa uhanalaisten alkuperäislajien kasvupaikat ja rehevöittävät luontoa turhaan. Vaikka luovathan ne samalla oman maalaisromanttisen tunnelmansa… 🙂
    http://www.vieraslajit.fi/lajit/MX.38950/show

    1. Ääh mä tiedän, mutta kun ovat niin kauniita 🙂

  2. Ihania kuvia kertakaikkiaan. Minä olen myös kesäkuun tyttöjä, lomankin otan jos saan aina alkukesästä. Valoisat yöt , linnut laulaa ja luonto on parhaimmillaan. Ja kun palaa töihin, vielä on kesää jäljellä.

  3. Hei pakko kysyä🙊 Osaatko sanoa mistä on ostettu kuvassa olevat eri kokoiset riisipaperipallot?

    1. Joo ostin ne meidän häihin aikoinaan eBaysta 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.