Eläinrakkaan kesän must-kohde

Huomasin, että asumme keskeisellä paikalla, mitä tulee kotieläintiloihin, hehe. Meiltä on suurin piirtein sama matka niin Haltialaan, Fallkullaan, Pajutallille ja uuteen tuttavuuteen, Ali-Ollin alpakkatilalle. Kungsbackan kotieläinpiha puolestaan on ihan naapurissa, mutta sinne emme kuitenkaan ole ehtineet hankalien aukioloaikojen vuoksi. Nämä kotieläintilat ovat ihan meidän perheen juttu, sillä luulen, ettemme koskaan lähde Korkeasaareen ja muihin eläintarhoihin. En halua kannattaa paikkaa, missä villieläimet kävelevät apaattisina kehää enkä näyttää sellaista kärsimystä lapsellekaan.

Kävimme tänään Ali-Ollin Alpakkatilalla, jonne on pieni sisäänpääsymaksu (perhelippu 10 euroa), mutta sen maksaa mielellään, kun eläimiä pääsee ihan lähelle. Jättiläismäisiä kaneja pääsi jopa silittelemään ja ruokkimaan häkin sisälle. Taapero oli aivan paratiisissa kanihäkissä, eikä häntä ollut saada sieltä ollenkaan pois. Hän halusi antaa heiniä pupuille, silitellä ja ihmetellä. Puput olivat selvästi tottuneita lapsiin, sillä niitä ei näyttänyt ollenkaan hetkauttavan vaikka tyttö pompahteli ja kiljahteli innostuksesta. Seuraa muuten meidän menoa Instagramissa @irenenaakka, siellä on Instastoryn puolella muun muassa videota taaperon seikkailuista kanihäkissä 🙂

Joimme aamukahvit tilan kahvilassa lapsen leikkiessä pienessä leikkinurkkauksessa. Kahviossa on myös myynnissä alpakanvillaisia tuotteita. Alpakoiden ja kanien lisäksi tilalla on hevosia, ankkoja ja marsuja. Suosittelen lämpimästi!

     

 

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.