Rullalla selluliitin kukistukseen

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: SWISS CLINIC / SISÄLTÄÄ ALEKOODIN

Tiedätte, etten ole mikään suuri helteiden ystävä. Yksi syy on se, etten tykkää pukeutua kesähepeniin, jotka paljastavat turhan paljon ihoa. Ihoni on aina ollut aika epätasainen ja minuakin kiusaa, kuten aika monia muitakin naisia, selluliitti. Appelsiini-iho on varsinainen riesa ja otan mielelläni sen kukistamiseen kaikki mahdolliset vinkit ja uudet purnukat käyttöön.

Muistattekin ehkä, että vaikutuin taannoin Swiss Clinicin kasvorullasta ja se onkin ollut käytössä siitä lähtien, kun sen ensi kertaa käteeni sain. Huomasin, että voiteet imeytyivät huomattavasti paremmin ihoon rullailun jälkeen. Siksi on helppo uskoa, että myös vartalorullan avulla erilaiset voiteet, myös selluliittivoiteet, saa imeytymään entistä paremmin ihoon. Yhteistyössä Swiss Clinicin kanssa pääsinkin testaamaan myös merkin Skin Resculpting Treatmentia, joka on suurempien ihoalueiden hoitoon tarkoitettu, hiljattain lanseerattu uutuus. Se lupaa vähentää selluliittia, hoitaa raskauarpia ja auttaa savuttaa kiintempi iho.

Samoin kuin kasvojen iholle tarkoitettu rulla, myös Skin Roller Body tekee ihoon pieniä mikrokanavia, joiden kautta hoitovoiteet- ja seerumit imeytyvät paremmin – jopa 300 prosenttia paremmin! Rulla mahdollistaa hoitopakettiin kuuluvan Cryogel Body Serumin vaikuttavien ainesosien imeytyvän syvemmälle ihoon. Vaikuttavina ainesosina on muun muassa Corallina-levää, jonka luvataan vähentävän rasvasolujen muodostumista ja rasvan varastoitumista. Geeli tuntuu aivan ihanalta rullatulla iholla: se viilentää ja raikastaa välittömästi.

Olen testaillut selluliittiin kaikenlaisia hoitoja, muun muassa semisti epämiellyttävää kavitaatiohoitoa, mutta hoitolahoitojen ongelma on aina korkea hinta ja se, ettei ainakaan minulla tunnu oikein irtoavan aikaa niihin. Kaikenlaiset kotihoidot ovat meidän ruuhkavuosiäitien pelastus. Ainakin minulla on tapana toisinaan ilmoittaa miehelle, että tänään on sitten mun spa-ilta. Silloin laitan saunan päälle, kaivan kaikki ihanimmat kauneuspurnukkani esiin, kuorin, pesen, kosteutan, laitan naamion – ja nykyisin myös rullailen. Selluliitti on monimutkainen ongelma eikä siihen oikein ole olemassa ihmeaineita – siksi myös Swiss Clinic muistuttaa, että paras lopputulos saavutetaan, kun hoitoon yhdistetään terveelliset elämäntavat, säännöllinen liikunta, tasapainoinen ruokavalio sekä riittävä uni ja veden juominen.

Vasemmanpuoleisessa kuvassa näkyy hiukan kokoeroa tuohon tuttuun, kasvojen iholle tarkoitettuun Skin Rolleriin.

Näin se toimii:

1. Puhdista hoidettava ihoalue.
2. Rullaa hoidettavaa aluetta Skin Roller Body -rullalla edestakaisin, muutaman minuutin ajan eri
suuntiin.
3. Levitä ihoalueelle Cryogel Body Serum -seerumia. Hiero voimakkain,
pyörivin liikkein, kunnes seerumi on imeytynyt ihoon. 
4. Puhdista Skin Roller Body aina käytön jälkeen Sanitizing Sprayllä tai muulla
antiseptisellä suihkeella.

ALEKOODI!

Koodilla MBODY20 saat nyt 20 euroa alennusta Skin Resculpting Treatmentista, johon kuuluvat siis Skin Roller Body -vartalorulla ja Cryogel Body Serum -geeli. Hoitopaketti maksaa normaalisti 99 euroa, mutta alekoodilla hinta on siis 79! Tilaa oma pakettisi TÄSTÄ.

 

1 Comment

  1. Anna Niemi says: Vastaa

    Hei! Olisin tiedustellut oliko tästä selluliitin hoidossa hyötyä? Kovasti olen pohtinut laitteen hankkimista ja toki tulokset ovat aina yksilöllisiä mutta kokemuksesi kiinnostaisi?

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.