Viikon parhaat

Paras podcast

En fanita monia ihmisiä, mutta Antti Holmaa kyllä taidan fanittaa. Minuun kolahtaa ihmisessä ilmiselvä lahjakkuus ja se loistaa Antista kilometrien päähän. Hänen ronski ja mustanpuhuva huumorinsa uppooaa minuun ja olenkin hohotellut kuunnellessani hänen Radio Sodoma -podcastiaan. Spotifysta löytyy, suosittelen, jos em. huumorigenre puhuttelee.

Paras tehtaanmyymälä

Vihaan siivoamista, mutta koska se on pakollista, yritän tehdä siitä mahdollisimman mutkatonta. Olenkin siis välinesiivoaja. Siksi on outoa, että kävin vasta tällä viikolla ensimmäistä kertaa Sinin tehtaanmyymälässä, joka löytyy Kokemäeltä. Äiti oli mukana ja roudasimme kolme kassillista siivouskamaa kotiin. Peukku etenkin koirankarvanirrottajalle, ihmesienille ja pyöräsuojalle, jolla vihdoin ja viimein suojaan sateessa kököttävän polkupyöräni!

Paras treeni

Päätös urheilullisesta kesälomasta on pitänyt ja olemme käyneet muun muassa kopittelemassa, golfaamassa ja pelaamassa tennistä ja lisäksi olen jumppaillut ja joogannut iltaisin. Tennis olisi suosikkilajini, mutta ehdimme käydä pelaamassa vain kerran, kun selkäni alkoi jälleen kerran yhteistyökyvyttömäksi. Yritän hoitaa sitä tällä viikolla kuntoon, jotta ensi viikolla pääsisi taas pelailemaan. Myös Rodoksen-reissulla olisi mahtavaa päästä pelailemaan hotellin kentälle.

Paras kirppis

Olen pitkään halunnut käväistä Huittisten Kakkostien kirppiksellä, sillä ajamme siitä usein ohi, mutta vasta nyt pääsin ensi kertaa siellä käväisemään. Olen kiertänyt melkoiset määrät kirppareita Suomessa, mutta tämä lienee siistein, missä olen käynyt. En ole ronkeli ja tykkään kaivella kämäisimmilläkin kirpputoreilla, mutta kyllähän sen huomaa, kun kauppa kiiltelee puhtauttaan ja kamat ovat pöydissä ojennuksessa. Suosittelen: täältä löytyy myös paljon lastenvaatteita. Tytölle ostin joitakin vaatteita, muun muassa tuon kuvassa näkyvän syystakin.

2 Comment

  1. En tiedä kuinka tarkka olet tyttäresi vaatteista, mutta ajattelin kuitenkin mainita että tuo takki on kopio Mini Rodinin takista ja todennäköisesti ostettu Kiinan halppiskaupoista. Itse en nimittäin uskaltaisi käyttää lapsellani Kiinasta tilattuja kopioita, niiden myrkyistä kun ei ikinä tiedä.

    1. Kappas niin näyttäisi olevan, en edes ajatellut että Rodineita kopioidaan eikä heidän mallistonsa ole niin tuttuja että olisin tunnistanut! Eiköhän tuo kuitenkin asiansa aja 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.