Verannalla

Ehkä lempihuoneeni lapsuudenkodissani, valoisa ja kaunis lasiveranta. Siellä vain ei ole tullut kuitenkaan vietettyä paljon aikaa, sillä kalustus on ollut jollakin tavalla väärä. Tällä hetkellä huone on aivan hyrskyn myrskyn, sillä yritämme pähkäillä äidin kanssa sinne uutta sisustusta. Sellaista, että siellä todella viihtyisi, mutta että huone olisi kuitenkin käytännöllinen. Haluaisin sinne pienemmän ruokapöydän, jonka ääressä voisi juoda vaikka aamukahvit, mutta joka ei tukkisi puolta huoneesta. Aivan ehdottomasti haluaisin sinne kaksi lepotuolia, joissa voisi lukea kirjoja. Talvellahan tuo huone kelpaa lähinnä ruokien säilytykseen, mutta kesäisin siellä olisi ihana istuskella enemmänkin…

2 Comment

  1. Moikka Irene!

    Kommentti ei nyt liity yhtään tähän postaukseen, mutta mikäköhän mahtaa olla, kun blogin uusimmat postaukset ei tule Bloglovinin feedissä näkyviin? Seurattavissa on, mutta viimeisin siellä näkyvä postaus on Kas näin häipyy tatuointi :(? Tulin pitkästä aikaa ihan vanhanaikaisesti googlaamalla tänne ja huomasin, että jaapasjaa täällähän on vaikka ja mitä postauksia tullut sen jälkeen. Mitäs kummaa tämä nyt on vai onko vika vain käyttäjässä 😀

    1. Vastasinkin sulle jo eilen livenä, mutta laitan tänne nyt saman kuin kirjoitin jo toisen postauksen kommentteihin, jos joku muukin ihmettelee samaa ja kaipalee vastausta. Kyseessä siis todella harmillinen tekninen ongelma, jolle en ole voinut tehdä mitään. Ainoastaan blogini it-tuki osaa auttaa, mutta hän on lomalla. Toivottavasti asia korjaantuu ensi viikolla!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.