Maailman ihanin kotieläinpiha

Viime viikon ehdoton lemppari, mitä tulee lapsiperhepuuhaan, oli vierailu Kotieläinpiha MiniFarmilla Kullaalla. Se on ollut auki vasta tämän kesän ja harva täkäläisistäkään siitä tietää. Olen kyllä perjantaista lähtien kuuluttanut kaikille paikan erinomaisuutta, jotta mahdollisimman moni kävisi paikalla.

MiniFarmin pääsymaksu on viisi euroa per henkilö, mutta alle kolmevuotiaat pääsevät ilmaiseksi. Pääsymaksuun kuuluu leipäpussi, josta voi tarjoilla kaikille tilan eläimille herkkupaloja. Olemme käyneet aika monilla kotieläintiloilla ja parhaita ovat ilman muuta sellaiset, joissa eläimiä pääsee oikeasti lähelle: syöttämään ja paijaamaan.

MiniFarmin eläinkavalkadi on aika vaikuttava, pihassa on paitsi lampaita, kaneja ja kanoja, myös esimerkiksi minipossuja, vuohia, kalkkunoita ja hevonen. Ihan omanlaisensa tunnelman farmille tuo Vilma-labbis, joka käyskentelee ihmisten perässä leipäpalojen toivossa sekä pikkukili, joka onnistui karkaamaan aitauksestaan vierailumme aikana ehkä viisi kertaa 😀 Jaakko sanoi sitä kumipalloksi, niin vauhdikkaasti se pompahti aitauksestaan aina, kun emännän silmä vältti.

Iloinen farmivierailija ja karkurikili 🙂

Erika taisi olla vieläkin enemmän innoissaan farmivierailustamme kuin seurueemme kaksivuotias…

Vilma vaikutti maailman lempeimmältä koiralta <3

 

Saatoimme vähän naurahtaa tämän kanan kampausta 😀

 

Kotieläinpiha MiniFarmi, kannattaa todellakin käydä!

Järventaustantie 582
29340 Ulvila

 

2 Comment

  1. Hei, kannattaa ehdottomasti poiketa myös Olgan farmilla Iitissä, jos kotieläinpihoista pidätte. Vähän hinnakkaampi vaihtoehto, mutta loistava paikka ja laaja eläinkirjo sielläkin vapaasti rapsuteltavissa. Bonuksena Olgan porkkanaleivos, joka vie kielen mennessään… 😋

  2. Minä myös vierailin Minifarmilla. Ehdoton suosikkini oli Gunnar- pässi joka halusi koko ajan rapsutusta. Tykkäsin myös siitä kun sai välillä juoda kahvia kioskista. Jos olisin tiennyt, että on makkaraa ja voileipiäkin myynnissä, en olisi mennyt vatsa valmiiksi täynnä.
    Oli todella viihtyisä paikka.

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.