Marimekko-mimmi

Ihan viimeiset hetket pukea tuo huimaa vauhtia kasvava typy kirpparilta taannoin anopin kanssa bongaamaamme Marimekkoon. Huomaan, että minulla on edelleen usein sama kaava lapsen vaatteiden suhteen ja poikkean siitä harvemmin: leggingsit ja ohut pitkähihainen paita tai t-paita ja päälle tarvittaessa vetskarihuppari. Mekkoon puen tytön usein vain kuviin ja meillä on kotona valtava kasa käyttämättömiä mekkoja.

Ja kasvamisesta puheen ollen, kaksivuotiaamme on epävirallisen kotimittauksemme perusteella nyt 89-senttinen, mikä vihjaisi, että hänestä tulisi lopulta noin 174-senttinen. Emme ole vielä käyneet kaksivuotisneuvolassa – aika on vasta elokuun lopulla, mutta mittasin ja punnitsin tytön tosiaan kotona ja syötin hänen ja vanhempiensa tiedot netistä löytämälleni pituusarviosivulle. Kai nuo arviot about kutinsa pitävät: syötin joskus oman neuvolakorttini perusteella sinne tiedot ja se taisi uumoilla minusta 175-senttistä – sentin kasvoin kuitenkin vielä päälle.

 

2 Comment

  1. Ihana tyttö mekossaan ja ihania kuvia.

  2. Jasmine says: Vastaa

    Niin valloittava pikkutyyppi!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.