Monta pitkää Muumi-halia

Teimme aiemmin tällä viikolla minivisiitin Naantaliin ja kävimme tietysti Muumimaailmassa. Satuimme onneksi tapaamaan reissullamme kuuluisan Naantalin auringon, vaikka koko kesä on ollut sateinen ja kotiinlähtöpäivänämmekin satoi. Muumimaailmassa pyöriessämme aurinko kuitenkin paistoi melkein kirkkaalta taivaalta.

Muuten emme ennättäneet kiertää Naantalia vaan suuntasimme melkein suoraan Muumien luota Naantalin kylpylään kylpemään ja yöpymään. Lounastimme tosin satamassa ja haikailin kiertämään kaunista vanhaa kaupunkia. Kaksivuotiaan kanssa on kuitenkin vielä vähän hankala matkustaa, kun täytyy ottaa huomioon esimerkiksi päiväunet, joita hän ei ennättänyt Muumien ihastelun lomassa nukkua. Niinpä uni tulikin vasta matkalla kylpylään ihan liian myöhään ja lopulta hän pomppi hotellisängyssä vielä iltamyöhällä.

Muumimaailma oli kuitenkin todellakin vieralemisen arvoinen kaksivuotiaankin kanssa. Tyttö puhui jo monta päivää aiemmin Muumimaailmasta, tietenkään vielä ymmärtämättä mihin todella olemme menossa. Selvästi hän kuitenkin aavisti, että jotain kivaa ja jännittävää on tulossa. Perillä Muumien luona hän sitten kapsahtikin välittömästi hahmojen kaulaan. Pehmohahmot halattiin monta kerta läpi ja Muumipapalle kannettiin kiviä lahjaksi. Oli liikuttavaa seurata lapsen lämpimiä Muumi-haleja. Nipsun sylissä hän istui niin kauan, että minun piti käydä ottamassa hänet pois, sillä muut lapset alkoivat olla aika kärsimättömiä.

Ei sattumalta jätetty tutteja Mamman tuttikattilaan ennen Rodoksen-lentoja 😀

   

Kylpylässäkin tyttö viihtyi älyttömän hyvin, mikä antaa osviittaa siitä, että Rodoksella ei paljon muuta tehdäkään kuin uidaan hotellin altaalla ja lämpimässä merivedessä. Hän ei olisi lähtenyt kylpyläosastolta pois ollenkaan, vaikkei siellä lastenallasta ollutkaan.

Liput Muumimaailmaan saatu

1 Comment

  1. Olipa kiva lukea tämä postaus kun ensi viikolla suunnataan ekaa kertaa Muumimaailmaan meidän kaksi veen kanssa! 😊 Meillä tosin mukana myös 8kk, mut eiköhän hänkin muumeista innostu. 😊

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.