Kesän kirppislöydöt

Kesälomalla tuli kierrettyä ahkerasti kirppareita, tässä muutamia kivoimpia löytöjä.

Minusta lumisadepallot ovat jotenkin tosi kauniita ja kiehtovia. Päätin joskus muinoin alkaa kerätä kauniita lumisadepalloja tytölle. Sellaisia kirjavia ja muovisen näköisiä en kokoelmiin huoli vaan pallon pitää olla herkällä tavalla kaunis. Palloja on kerääntynyt vasta kolme, joista Erikan antama meni rikki, kun tyttö leikki sillä joskus yksivuotiaana ja pallo räsähti palasiksi. Eli ehjiä löytyy piirongin päältä kaksi, joista tuo pienempi on löytö kreikkalaisesta vintageliikkeestä ja tuo isompi ihan supisuomalaiselta kirpparilta.

Porin hyllymerestä bongasin nuo kullanväriset aterimet, enkä epäröinyt puolta sekuntia, ostanko vai en. Haaveilin kullanvärisistä aterimista jo silloin, kun päätin uusia lautaset ja aterimet uuteen kotiin muuttaessamme. Niillä vain sattui olemaan esimerkiksi Zara Homessa sen verran hintaa, etten raaskinut ostaa. Nyt sain kahdeksan kappaletta jokaista yhteensä muutamalla kympillä.

 

Tiedätte himoni ”kristallisiin” astioihin ja etenkin pulloihin. Tuossa hankolaiselta kirppikseltä löytämässäni pullossa oli niin kaunis korkki, etten malttanu olla ostamatta, vaikka totta puhuen keittiön kaappeihimme ei oikein mahtuisi enää mitään. Kaunis pullo päätyi maitokaatimeksi kahvipöytään.

Käväisin viikonloppuna paikkaa vaihtaneessa Lanttilassa Vantaalla ja toivoin ennen kaikkea, että löytäisin kirjoja. Mietin etukäteen, että kunpa löytäisin Moriartyn muita kirjoja, koska tykästyin niin paljon Nainen joka unohti -kirjaan. Hykertelin hyvää tuuriani, kun bongasin eräästä pöydästä Hyvän aviomiehen (juuri tämä minulla oli mielessänikin) pokkarina ja takakannessa oli hintalappu, joka kertoi kirjan kustantavan minulle yhden euron. Vieressä oli kyltti, joka ilmoitti viimeisestä myyntipäivästä ja siitä, että kaikki olisivat puoleen hintaan. Hyvä aviomies viidelläkymmenellä sentillä, jes!

2 Comment

  1. Onko tuon alkuperäinen nimi ”Husband’s secret”? Oon lukenut koko tuotannon ja tuo oli muistaakseni paras, joten jei, hyvä löytö! 🙂

    1. Joo on se! Mahtavaa, odotan innolla et pääsen lukemaan 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.