Yliannostus vaaleanpunaista

Tytön huoneeseen on lipsahtanut aimo annos vaaleanpunaista, vähän liikaakin ja nyt ajattelin yrittää tasapainottaa hempeää kokonaisuutta mintunvihreällä.

Nuo suloiset pilvivuodevaatteet on saatu Jotexilta (NÄMÄ). Yllätyin kun avasin paketin, kun tajusin että lakanat ovat flanellimaista puuvillaa. Aivan ihanat kylmenevissä öissä. Nuo ovat siis ihan normaalikokoiset eli sopivat aikuisenkin sänkyyn.

Lightbox on Little Love Companyn ja niitä saa ainakin Lekmeriltä (TÄÄLTÄ).

Flamingo on H&M Homesta, mutten löytänyt sitä ainakaan enää nettikaupasta. Otus on meidän perheessä surullisen kuuluisa, sillä se on on järjestyksessään toinen, joka tämän katon alle tuodaan. Ensimmäinen jäi nimittäin vaarallisen pedon nimeltä Dinon hampaisiin. Löysin sen eräänä aamuna täydellisen suolistettuna olohuoneen lattialta – ennen kuin olin ehtinyt ripustaa sitä lapsenhuoneen seinälle toki.

Tykkään ihan hirveästi tuosta Vitran Junior Pantonista. Löysin sen viime talvena alesta Finnish Design Shopista ja klikkailin ostoskoriin nopeasti. Nyt tuoleja näyttäisi olevan tuolla myynnissä vain valkoisena (TÄÄLLÄ), mutta se onkin tietysti vähän aikaa kestävämpi väri.

     

Kartellin Bourgie (TÄMÄ) sopii kivasti muotokieleltään lastenkin huoneeseen, joten vanha synttärilahjani löysi paikkansa tytön lukuvalona.

POSTAUS SISÄLTÄÄ MAINOSLINKKEJÄ

2 Comment

  1. Hanna Hovi says: Vastaa

    Täydellisen ihana sänky! Olen kolunnut tori.fitä koko kesän etsien just tuollaista, mistä olet moisen löydön tehnyt? 🙂

    1. En itse asiassa edes tiedä, mistä sänky on alun perin mutta se on siis minun vanha sänkyni lapsuudesta 🙂 mutta just Toria kannattaa kytätä, siellä oon nähnyt rautasänkyjä myynnissä tasaisin väliajoin 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.