Sisustusuutuuksia kauppareissulta

 

Kaupallinen yhteistyö: K-citymarket ja Suomen blogimedia

Syksyn tullessa ja iltojen pimentyessä uusi koti alkaa tuntua entistä enemmän omalta – houkuttelevalta pesältä, mistä ei tekisi mieli lähteä mihinkään. Jonka pehmoisella torkkupeittojen kuorruttamalla sohvasängyllä haluaisi vaipua talviunille viimeistään marraskuussa.

Tämä koti tuntuu eniten kodilta sitten aiempien asuntojen. Olemme päässeet vaikuttamaan materiaalivalintoihin ja vain me olemme siellä asuneet. Jokaista väriä, kalustetta ja esinettä on tarkoin harkittu ja sisustusta on tehty hartaudella ja rakkaudella.

Toisaalta sisustusinnostus on vaimentunut selvästi kevään jälkeen. Tuli kesä ja oltiin paljon pois kotoa. Tilikin ammotti tyhjyyttään monien isojen, uuteen kotiin tehtyjen kalustus- ja sisustushankintojen jälkeen.

Hiljattain kotiin saapui kuitenkin ihania uutuuksia, joita ei ole hinnalla pilattu vaikka laadukkaita ovatkin. Osa on ehkä jo huomannutkin markettireissulla plakaatit, jotka kertovat uudesta kodintuotemallistosta. K-citymarketeihin tuli nimittäin syyskuun alussa Hemtex24-mallisto, johon kuuluu lukuisia kauniita ja ajankohtaisia kodintuotteita lakanoista pyyhkeisiin ja verhoihin sekä maljakoista patalappuihin ja tyynyihin. Täytyy sanoa, että yllätyin hinnoista, kun kävin shoppailemassa uutuustuotteita tätä yhteistyötä varten. Tuotteilla saa todella kodin sisustusta päivitettyä ajankohtaisempaan suuntaan tekemättä kauhean suurta lovea lompakkoon.

Minusta on ylipäätään mahtavaa pystyä ostamaan kaikki mahdollinen marketista, sillä kiireisenä työssäkäyvänä äitinä en juuri ehdi shoppailla erikoisliikkeissä. Esimerkiksi kosmetiikan hankin pääosin juuri K-citymarketista ruokaostoksilla ollessani. Eksyäkseni hieman aiheesta, mutta kuvaillakseni kulutusfilosofiaani, täytyy mainita, että mikäli esimerkiksi kuivasampoota ei saa Cittarista, sitä ei löydy minun meikkipussistani. On siis myös aika ihanaa, että arkiselta kauppareissulta saattaa saada mukaansa esimerkiksi trendikkäänsävyisen torkkupeiton, upean marmorialustan tai ylellisen satiinilakanan.

Itse valitsin aika simppeleitä ja yksivärisiä tuotteita kotiimme, mutta mallistosta löytyy myös kuoseja kirjavampaan makuun.


Jyhkeä, mutta kaunis marmorialusta oli ensimmäinen Hemtex24-tuote, jonka nappasin ostoskärryyni. Marmoritrendi ei osoita hiipumisen merkkejä, vaikka uusia muotimateriaaleja sisustukseen onkin tullut sen jälkeen, kun kaikki alkoivat himoita marmoria. Minusta kaikki kiinnostavat materiaalit marmorista messinkiin ja koivusta rottiinkiin saavat täyttää kotini sulassa sovussa. Hintaa tuolla lautasella on muuten vain 29,90 euroa!

Iskin heti silmäni skandinaavisen simppeleihin keittiötekstiileihin, joista meille päätyivät mustavalkoraidalliset pyyhkeet ja patakinnas. Hemtex24-mallistoa on myös tuo puinen leikkuulauta.

Makkariimme ripauksen luksuksen tuntua tuovat satiiniset Corinne-pussilakanasetit. Tuo kuvissa tiuhaan vilahtava Saga-lasimaljakko taas täytti korkean kukkamaljakon mentävän aukon kotonamme.

Hennon lilat tyynyt sopivat ihan täydellisesti nekin sisustukseemme, ja hintaa noilla liinoilla tyynyineen on muuten vain reilu 11 euroa Plussakortilla.

Kylppäriimme päätyneet Annie-pyyhkeet ovat itse asiassa keittiöpyyhkeitä, mutta minusta ne sopivat tuomaan raikkautta tummanpuhuvaan yläkerran kylpyhuoneeseemme.

Noita Axel-fleecehuopia otin meille kahdessa eri värissä. Tuo purppurainen sopii ihanasti niin olohuoneen kuin vierashuoneenkin pirteisiin väreihin. Lisäksi materiaali on aivan ihanan pehmoista mutta kevyttä – näiden alla juodaan tänä syksynä vielä monet teet.

K-citymarketin sivuilla on muuten yliveto materiaaliopas lapsiperheen kotiin, kannattaa käydä tsekkaamassa, jos aihe on ajankohtainen.

 Miltä Hemtex24-mallisto teidän silmiinne näyttää?

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.