Kultaa ja samettia

Huhhuijaa, takana rentouttavin viikonloppu naismuistiin. Olimme Erikan kanssa Hangon Regatta Hotel Regatassa Lifeness-hyvinvointiretriitillä ja takana on tuntikausia mielenkiintoista ja tehokasta treeniä ja kylpylässä lillumista. Ihan täydellistä! Ajattelin, että kertoisin hommasta heti palattuamme, mutta kropan jokainen lihas ilmoittaa nyt, että ainut oikea paikka löytyy x-asennosta sängystä, joten panttailen vielä huomiseen aihetta. Alla olevat kuvat viime viikonlopulta Harjiksesta, kun yritin epätoivoisesti saada lapsen ja koirat samaan kuvaan, siinä aika heikosti onnistuen 🙂 Kuvissa tyttö muuten Harjiksen mummilan lempilelunsa kanssa eli mummin herätyskellon, joka hänen käsissään muuttuu kameraksi.

Ihanaa sunnuntaita ja palataan huomenna! Nyt L E P O A.

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.