Ruotsalaiset tekee kaiken paremmin

Takana aivan älyhauska viikonloppu ja vieläkin vähän väsyttää. Insta Storyani seuraavat tietävätkin, mitä kaikkea viikonloppuuni kuului: matkasimme siis siskon kanssa Tukholmaan Glitterin kanssa perjantaiaamuna. Mukana olivat myös super-influencerit Eeva Roots, Johanna Turpeinen, Henry Harjusola ja Niko Saarinen. Voitte siis kuvitella, ettei aika käynyt pitkäksi eikä naurua puuttunut. Jos olette seuranneen Henrya ja Nikoa Snapissa tai Tubessa, tiedätte ettei näiltä tyypeiltä lopu hauskat jutut kesken. Toisaalta oli kiinnostavaa (ja kauheaa) kuunnella heidän kertomuksiaan kuuluisuuden nurjasta puolesta, stalkkereista ja karseista kommenteista.

Reissun päätarkoitus oli tosiaan osallistua Glitterin 25-vuotisjuhliin ruotsalaisbloggaajien ja -vloggaajien kanssa, mutta meillä oli mukavasti koko perjantai aikaa pyöriä Tukholmassa ja valmistautua illan bileisiin. Kiertelimme Erikan ja Johannan kanssa kauppoja (oli tietysti pakko päästä Sephoraan ja Zara Homeen) ja meikkailtiin kaikessa rauhassa hotellihuoneessamme.

Tukholman kaduilla pyöriessä saa väkisinkin jättiannoksen pukeutumisinspiraatiota mutta toisaalta myös pienen alemmuuskompleksin. Miten tukholmattaret sen tekevät: ovat täydellisen effortless beautyja vähässä meikissä, simppeleissä asuissa ja laittamattomassa tukassa? Jos itse kopioisin sellaisen tyylin, näyttäisin todennäköisesti vain homssuiseilta. Ja miksi kaikki tukholmalaiset miehet näyttävät huippumalleilta? Miksi Tukholma on niin iso ja ihmeellinen, siellä on kaikki kivat kaupat? Miksi ruotsalaiset järjestävät upeampia bileitä kuin suomalaiset?

En nimittäin ole koskaan ollut niin jännittävissä ja persoonallisissa bileissä kuin Glitterin 25-vuotissynttärit olivat. Olin pukeutunutkin ihan väärin, koska luulin että kyseessä on joku pönötysgaala, joita Suomessa usein harrastetaan. Nämä bileet olivat vähän ränsistyneessä vanhassa talossa ja juhlijoita viihdyttivät muiden muassa helmikoruja täynnä olevassa kylvyssä shampanjaa siemaileva nainen, ilmaisia tatuointeja tekevä taiteilija, photobooth, ennustaja ja tietysti parit artistit ja DJ. Kiinnostaviksi juhlat tekivät myös muotimaailman megajulkkikset kuten Angelica Blick ja Fanny Lyckman, jotka osallistuivat myös bailuihin kaikessa ylhäisyydessään.

Glitterin uusia koruja oli ripoteltu ympäri juhlatilaa ja niitä sai ottaa mukaansa mielin määrin. Kun korut jostain pöydältä oli viety, työntekijät toivat uusia. Energiajuomapohjaisia drinkkejä tarjoiltiin vanhanaikaisista posliinikupeista. Juhlatilan ovella istui ylellisesti puettu vanha nainen ja juhlijoiden joukossa pyöri kommandopipoihin pukeutuneita ”koruvarkaita”. Ihan mahtavaa osallistua bileisiin, joihin oli todella panostettu ja käytetty mielikuvitusta. Kiitos Glitter ikimuistoisesta reissusta!

Melkein iski tatuointihimo, mutta pidin järjen päässä – ehkä ihan hyvä.

  

Sovin asussani sattumalta todella hyvin juhlien teemaan, mutta olisi ollut kivempi olla mukavissa, ihan perusbilevaatteissa joissa olisi jaksanut bailatakin.

Tässä ei siis ole teetä vaan vodkaa ja Redbullia.

Kikatimme hervottomina photoboothissa, koska emme olleet millään saada hyviä ilmeitä (paitsi Erika). Liikuimme liian nopeasti ja aina jollain oli silmät kiinni tai suu auki .

Emme käyneet ennustajalla Erikan kanssa, mutta Niko kävi ja nyt odotamme kaikki vimmatusti, että ennustajan ennustus kävisi toteen! Se oli nimittäin aika mahtava ennustus, jos käsitimme sen oikein.

Tuo Erikan tukassa ollut Glitterin rusetti on ihan pakko saada!

Päätin Erikan tsemppaamana tehdä tosi ajankohtaisen meikin itselleni eli supertummat huulet ja melkein meikittömät silmät. Olo oli ihan tosi outo, kun silmissä oli vain piiikkiriikkisen ripsaria. Kerroinkin Storyssani, etten ole koskaan ollut juhlissa niin vähässä silmämeikissä. En näyttänyt yhtään itseltäni, mutta toisaalta mietin, että tällaiset juhlat ovat juuri oivalliset uskaltautua kokeilemaan jotain ihan tyystin erilaista.

Kuvat minä ja Erika Naakka

2 Comment

  1. Todella kaunis asu! Ja meikki on todella kaunis, hyvältä näyttää melkein meikkaamattomat silmät tumman huulipunan kanssa 🙂

    Mistä hameesi on ostettu?

    1. Voi kiitos! 🙂 Hame on Zarasta mutta ostohetkestä on jo vuosi. Samantyylisiä luulisi vielä löytyvän ja tämä on todellinen turvahameeni 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.