Parasta maailmassa ovat muun muassa minipossut

Ehdin jo saada yhden tiedustelun Insta Storyni (@irenenaakka) kautta, että missä oikein olimme sunnuntaina rapsuttelemassa minipossuja. Harmikseni jouduin sanomaan, että kyseessä oli oikeastaan yksityinen karsinavierailu tätini tallipaikalla eli uutta kivaa kotieläintilaa minulla ei ole tällä kertaa valitettavasti vinkata. Tädilläni on Espoossa lauma kanoja, kukko ja viereisessä tallissa on nyt myös minipossuja, joita tätini hoitaa. Vieressä on myös iso ratsastustalli, joten tallivierailuilla näemme myös hevosia, poneja ja yhden äänekkään aasin. Tiluksilla lentelee myös naakka nimeltä Anssi (isäni mukaan), joka on ilmeisesti nyt monen vuoden jälkeen tullut takaisin tallille! Sillä täytyy olla jo ikää ja on ihan uskomatonta, että se on löytänyt pitkän aikaa poissa oltuaan takaisin tätini ruokittavaksi. Tätini on ihan varma, että kyseessä on sama naakka, sillä hän tunnistaa Anssin kävelytyylin ja tavat toimia.

Tytön huppari Aarrekid (saatu) / TÄMÄ

Leggingsit Aarrekid (saatu) / NÄMÄ

saappaat 2nd hand

     

POSTAUS SISÄLTÄÄ MAINOSLINKKEJÄ

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.