Uusi kotidetalji: Ragamuf-tuoliryijy

Muistatteko, kun kerroin taannoin tilanneeni Ragamuf-tuoliryijyn? Se on ollut meillä jo pienen tovin, mutta nyt sain viimein kuvattua kotimme uuden kaunistuksen. Olin vähän arka ja päätin tilata yksivärisen, vaikka ihastelinkin kirjavia ryijyjä. Toisaalta oma tummanvihreä ryijyni kestää ainakin aikaa. En silti pääse ajatuksesta, jossa olohuonettamme koristaisi isolla, monivärisellä ryijyllä vuorattu laiskanlinna.

On superkiva katsoa persoonallista sisustusyksityiskohtaa omassa kodissa ja tietää hyväntekeväisyydestä sen taustalla. Oman ryijyni on nimittäin tehnyt syyrialaisnainen, joka on vielä signeerannut ryijyn mukana tulleen kirjeen. Ryijy itsessään on tehty tekstiiliteollisuuden ylijäämämateriaalista Turkissa.

TÄÄLLÄ lisätietoa Ragamufista, jos kiinnostut!

Ragamufimme lojuu nyt rennosti rottinkituolin päällä, mutta sen voisi siis asetella peittämään kokonaan tuoli, jossa olisi hiukan kapeampi selkänoja. Annan toistaiseksi ryijyn ajaa rottinkituolipehmusteen asiaa, koska rakastan rottinkia ja kirppistuolimme tarvitsee kipeästi pehmustetta.

 

1 Comment

  1. Hieno koti 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.